Iubitul Mihaelei Rouă și-a recunoscut fapta. A înjunghiat-o pentru că voia să-l părăsească

Autor: A.N.
Publicat: 10/10/2019 | 16:50
Iubitul Mihaelei Rouă și-a recunoscut fapta. A înjunghiat-o pentru că voia să-l părăsească

Iubitul Mihaelei Rouă și-a recunoscut fapta. A înjunghiat-o pentru că voia să-l părăsească. 

Cristian Daravoinea, bărbatul român în vârstă de 36 de ani, și-a mărturisit fapta. Bărbatul, care era angajat ca șofer la o firmă de transport din Sant’Omero, și-a ucis concubina cu mai multe răni de cuțit la nivelul pieptului și al gâtului într-un apartament din Nereto (Teramo).

Daravoinea și-a recunoscut fapta în urma interogatoriilor din timpul nopții trecute. Bărbatul era dispărut din timpul amiezii de ieri, miercuri 9 octombrie, după comiterea crimei și a fost găsit de forțele de ordine sângerând în mașina sa, la Tortoreto Lido (Teramo), într-o parcare a unui hotel. Cristian Daravoinea ar fi încercat să se sinucidă, după comiterea faptei odioase.

A înjunghiat-o pentru că voia să-l părăsească

Conform celor relatate de presa italiană, bărbatul a ucis-o pe Mihaela din gelozie, pentru că aceasta dorea să îl părăsească. Crima a avut loc între orele 12:45 și 15:00. Investigatorii au găsit în apartamentul în care locuiau cei doi urme de sânge care porneau din dormitor, unde au găsit și cuțitul cu care a fost ucisă femeia, și se terminau în bucătărie, unde Mihaela s-ar fi târât cu ultimele puteri pentru a căuta telefonul mobil și a cere ajutor.

Românca lucra într-un magazin de cămăşi, la Corropoli, o localitate învecintă. La prânz, tânăra a plecat acasă în pauza de masă şi, ca în fiecare zi, trebuia să-şi ia fiica de 6 ani din staţia autobuzului şcolar, apoi să se întoarcă împreună la muncă. Potrivit emmelle.it, alarma a fost dată de colegi şi angajatoare, îngrijoraţi că Mihaela nu a revenit la serviciu şi nu mai răspundea nici la telefon.

O echipă de pompieri din Nereto şi angajatoarea femeii s-au deplasat la apartamentul de la etajul patru al clădirii din Viale Europa, au forţat uşa de intrare şi i-au găsit trupul fără viaţă pe podeaua din bucătărie, într-o baltă de sânge.

Citește și...