Iulia Albu a dat de pământ cu Andreea Bălan. A început un nou scandal în showbiz

Publicat: 12/05/2019 | 12:45

Iulia Albu nu s-a putut abține și a criticat-o dur pe Andreea Bălan, care, recent, a revenit pe scenă după probleme medicale care i-au pus viața în pericol. Artista și-a reluat activitatea, ba chiar a dansat, atât cât i-au permis medicii la concertul susținut în Dej.

Îmbrăcată destul de lejer, Andreea s-a pozat lângă scenă, însă outfit-ul nu a fost deloc apreciat de Iulia Albu, care a criticat-o, nu doar pentru vestimentație, ci și pentru faptul că își expune viața personală pe vlog.

Chiar mă gândeam când voi vedea pe Instagramul Andreei Bălan cum fac copiii ei «caca, maka, paka, papa», că doar cine a mai văzut copii care fac așa ceva, căci nu e ca și cum mai există și alte femei care au născut vreodată în România. Andreea, să știi că eu sunt de partea ta și nu plec urechea la zvonurile răutăcioase care spun că tu ai putut să urci pe scenă la două luni după SCR, strict pe barter. Chiar, oare ce au vrut să zică? Apropos, tot prost îmbrăcată ești!”, a scris Iulia Albu pe blogul ei.

Andreea Bălan a revenit pe scenă

A atacat-o și pe Anda Adam

Iulia a analizat o fotografie în care apare Anda, purtând o rochie foarte scurtă, cu un decolteu generos. În plus, în picioare poartă o pereche de pantofi cu un toc ameţitor, care nu a fost deloc pe placul juratei Bravo, ai stil. Iată care au fost criticile aduse de către Iulia ţinutei alese de fosta iubită a lui Victor Slav, scrie Click.ro.

”Anda Adam a ales o rochie total nepotrivită atât contextului actual, 2019, cât si in viață, în general. Paietele nu sunt o greșeală, însă paietele combinate cu lycra si tulle care se vrea transparent, dar nu este, pene de struțocămilă, extensii de slabă calitate, decolteu la vedere, pantofi cu platou din lac beige, mobilier din China, tapet din Balaurul Mov, aoleu… ce spuneam? Exact! Anda marchează încă o apariție dezastruoasă demnă de un trofeu BAU. Sper totuși să nu il pună în acel decor de un prost gust grotesc”, a scris Iulia Albu, pe pagina blogului personal. (Vezi AICI imaginea)

Citește și...