Iulia Albu a vorbit, în premieră, despre iubitul ei. “Prima dată…” Cine e bărbatul misterios din viața stilistei

Publicat: 24/06/2019 | 10:28

 

Obișnuită să ne surprindă vestimentar cu fiecare apariție, iată că excentrica stilistă Iulia Albu ne uimește din nou! Recent, în cadrul unui interviu, a vorbit despre partenerul de viață, povestind, totodată, cum a reușit acesta să o cucerească.

Prima dată am remarcat că purta șosete extrem de colorate. A ajutat și faptul că este un bărbat extrem de cult și manierat. Și faptul că a studiat vioară clasică și, în general, faptul că zâmbesc cu adevărat doar atunci când mă ține în brațe.

În momentul întâlnirii noastre, cred că era singurul român care nu știa solut nimic nici despre televiziunile din România, nici despre celebra mea găină. A fost puțin amuzant. Dar acesta a fost unul dintre lucrurile care m-au fascinat. Niciodată nu am agreat pupătorii de moaște mondene. Și nici catedralele dedicate lor.

Nu am fost niciodată ușor de cucerit. Cu siguranță am o personalitate care este ușor de suportat doar de către un bărbat puternic. El se încadrează perfect în ‘Fișa postului’. Cu succes chiar”, a spus Iulia Albu potrivit viva.ro.

Citește și...