Acasă » Exclusiv » Iulia Albu dă verdictul! Cine e cel mai bine îmbrăcat bărbat: „Este un tânăr sigur pe el și nu simte nevoia să…”

Iulia Albu dă verdictul! Cine e cel mai bine îmbrăcat bărbat: „Este un tânăr sigur pe el și nu simte nevoia să…”

De: Mihaela Anita 23/09/2021 | 23:40

Iulia Albu a acceptat provocarea CANCAN.RO și a comentat ținutele purtate de mai multe figuri masculine cunoscute în peisajul monden autohton. După ce v-am oferit un preview în cadrul CANCAN NEWS, unde Iulia Albu a analizat outfitul lui Lino Golden, acum criticul de modă le face o radiografie atentă și altor bărbați din showbiz. Dacă unii dintre aceștia au trecut cu brio de ochiul critic al „Domniței de Alba”, există și câteva nume care au dat-o în bară! Iată despre cine este vorba.

Iulia Albu a comentat, ani buni, ținutele vedetelor și, când toată lumea credea că se va concentra asupra altor proiecte, iată că a revenit la rolul care a consacrat-o: cel de critic de modă! Protagonista emisiunii „I.A. cu stil” de la Antena Stars a acceptat o misiune destul de dificilă din partea CANCAN.RO, dar nu s-a ferit de adevăr și, ca de obicei, a spus lucrurilor pe lume.

Iulia Albu a comentat cu un ochi critic ținutele

Dacă unele persoane aveau impresia că e mult mai ușor să treci neobservat de „poliția modei” atunci când ești bărbat, ei bine, adevărul este cu totul altul! Iulia Albu a dezvăluit cine este cel mai stilat dintre Lino Golden, Jador, Mario Fresh, Alex Bodi, Dorian Popa, Selly, Tzanca Uraganu, George Pușcaș, Andrei Radu, Bogdan de la Ploiești sau Adrian Mititelu Jr, dar și cine a „gafat” la capitolul stil.

(CITEȘTE ȘI: IULIA ALBU A ȘOCAT PE TOATĂ LUMEA DE LA SAGA: „ESTE PĂR NATURAL CUSUT PE PERDEA FRANȚUZEASCĂ! LUNGIMEA E ACEEAȘI CU CEA A PĂRULUI MEU!”)

Lino Golden, stil de „bombardier”

„Lino Golden are un stil la îndemâna oricărui bombardier fără patalama. Combinațiile pe care le face sunt, de multe ori, puerile, la fel ca și publicul infantil căruia i se adresează, ceea ce nu este rău. În fond, trebuie să îți adaptezi întotdeauna mesajul pentru publicul tău, chiar și pe cel vestimentar. De reală oroare sunt imaginile în care își expune ceasurile pe care le poartă, de parcă ceasul ar fi suficient pentru a garanta un statut. Nu există nimic mai de prost gust decât să te ții de șliț sau de curea în încercarea disperată de a-ți arăta și catarama și ceasul, în același timp”, a mărturisit Iulia Albu, în ceea ce îl privește pe Lino Golden.

Ținuta lui Lino Golden a fost criticată aspru

Mario Fresh „păstrează o limită decentă”

La adresa lui Mario Fresh, însă, vedeta a avut numai cuvinte de laudă! Despre el, Iulia Albu a transmis: „Mario Fresh nu are nevoie să își etaleze brand-urile. Este un tânăr sigur pe el și nu simte nevoia de a epata în niciun fel. Look-urile sale sunt mai degrabă relaxate și potrivite vârstei pe care o are. De reținut: este unul dintre puținii băieți din generația lui care păstrează o limită decentă în vestimentație”.

Iulia Albu l-a lăudat pe Mario Fresh

Iulia Albu, despre Jador: „Încă nu s-a hotărât dacă vrea să fie rapper sau Michael Jackson”

O altă surpriză din punct de vedere vestimentar este Jador. Iulia Albu a declarat că solistul nu și-a regăsit încă stilul, motiv pentru care încă experimentează. Cu toate acestea, nu dă greș cu ținutele pe care le alege.

„Jador încă nu s-a hotărât dacă vrea să fie rapper sau Michael Jackson. Combinațiile de sacou cu pantaloni sport sunt frecvente, dar acesta nu este neapărat un lucru rău. În fond, toate aceste căutări sunt bine venite. Departe de a putea impune vreo tendință, este totuși într-o linie de siguranță, perfect aliniată stilului său muzical”, a mai precizat criticul de modă.

Iulia Albu consideră că Jador se îmbracă „safe”

(NU RATA: ALEXIA ERAM, DECLARAŢII DESPRE RELAŢIA CU MARIO FRESH. CUM ÎL RĂSFAŢĂ PE ARTIST FIICA ANDREEI ESCA)

„Dorian Popa are un stil al său, de la care nu se abate”

Următoarele imagini comentate de Iulia Albu aparțin lui Alex Bodi, Dorian Popa și, nu în ultimul rând, Selly. Dacă Alex Bodi a primit un comentariu scurt din partea vedetei TV, nu putem spune același lucru și despre vloggerul Selly, care a fost criticat pentru alegerea ținutei, sau despre Dorian Popa căruia i-au fost apreciate atât alegerile vestimentare, cât și accesorizarea ținutelor.

„În general, oamenii își fac tatuaje pentru a le expune, motiv pentru care nu mă deranjează că îi văd brațele lui Alex Bodi. Mă deranjează, însă, suflecarea cocalarească a cămășii, pentru a obține acest efect. Se pot găsi și soluții mult mai creative decât atât.

Alex Bodi trebuia să evite suflecarea mânecilor, potrivit Iuliei Albu

Dorian Popa are un stil al său, de la care nu se abate. Trebuie încurajată consecvența și, mai ales, faptul că nu face greșeli majore și are curajul de a accesoriza ținutele într-o manieră inventivă, câteodată. Văd că între timp s-a renunțat la fotografiile ostentative, ceea ce mă bucură foarte mult. Cu siguranță suntem pe un trend ascendent, în ceea ce îl privește pe Dorian.

Dorian Popa, apreciat pentru îndrăzneală

Ținutele și atitudinea lui Selly îmi amintesc foarte mult de Irinel Columbeanu. Cumva, Selly reușește să se piardă fără succes într-o mare de haine care nu îl reprezintă, aducând jertfa supremă pe altarul popularității. Dacă te îmbraci trendy sau cool, trebuie să ai grijă ca proporțiile să ți se potrivească. Faptul că porți haine de brand sau haine care sunt în tendințe nu îți garantează neapărat succesul. În această imagine aven un eșec de Zmeura de Aur”, a continuat Iulia Albu.

Selly a fost comparat cu Irinel Columbeanu

(VEZI ȘI: MOTIVUL PENTRU CARE DORIAN POPA NU SE AFIȘEAZĂ, ÎN FOTOGRAFII, CU BABS: ”ASTA E PĂREREA MEA!”)

Tzancă Uraganu a fost mustrat, iar Andrei Radu lăudat!

„Nu știu dacă lui Tzancă Uraganu i se pare că aceste haine sunt de purtat afară, sau pur și simplu el iese dimineața, în pijamale. Sau poate iese cu slipul cu care a făcut baie în mare în ziua precedentă. Cert este că look-ul său nu are niciun fel de legătură cu anul 2021. Afișarea ostentativă a brand-urilor este de prost gust, mai ales când vorbim despre tricouri imprimate. Avem și gardul, și brand-ul, și leopardul în aceeași imagine”, a conchis Iulia Albu despre Tzanca Uraganu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Tzanca Uraganu, alegere vestimentară nepotrivită

Fotbaliștii au primit comentarii pozitive din partea Iuliei Albu. George Pușcaș și Andrei Radu nu au dezamăgit-o pe stilistă, ba din contră! Atacantul de la Inter Milano și  fundașul britanicilor de la Reading au trecut testul bărbaților bine îmbrăcați!

„Nu știu ce se întâmplă în această imagine cu George Pușcaș, dar cu siguranță nu este de rău. Atât timp cât încerci, poți să greșești, dar poți să o și nimerești, chiar dacă din greșeală. Aș fi preferat ca George să poarte o pereche de pantaloni în nuanța sacoului, nu l-ar fi demasculinizat. Aș fi preferat ca lentilele ochelarilor să fie unele colorate. În acest fel, și-ar fi asumat complet acest look și nu doar pe jumătate.

George Pușcaș ar fi putut să aleagă alte accesorii

Look-ul lui Andrei Radu este unul extrem de cool și relaxat. Mi se pare interesantă combinația, nu încearcă să epateze și nici să pozeze în altcineva decât este”, a mărturisit Iulia Albu.

Andrei Radu a fost apreciat de Iulia Albu

Outfit-ul lui Bogdan de la Ploiești, „dezolant și atât”

Dacă fotbaliștii comentați până acum se descurcă foarte bine la capitolul modă, Adrian Mititelu Jr. nu a reușit să o impresioneze pe Iulia Albu. Nici Bogdan de la Ploiești nu are o ținută adecvată, potrivit spuselor criticului de modă.

„Bogdan de la Ploiești arată exact de parcă ar fi fost la o reuniune Trei Sud Est, la care o fană l-a confundat cu unul dintre membrii trupei. Tricoul este de un real prost gust, la fel ca șapca de brand. Încălțămintea sport nu are ce să caute fără șosetă. Ansamblul arată dezolant și atât.

Bogdan de la Ploiești nu a avut o ținută pe placul Iuliei Albu

Nu este nimic mai cocalaresc decât să porți cămașă pe care apare brand-ul, pantofi pe care apare brand-ul, în spate să îți expui mașina și în față ceasul. Wow, mi-au murit toate visele când am văzut această imagine. Plus, ce înseamnă acești pantaloni scurtuți și îngustuți pe picior? Aș înțelege purtarea lor într-un context artistic, în niciun caz aici”, a spus Iulia Albu, în încheiere, pentru CANCAN.RO.

Ținuta lui Adrian Mititelu Jr. nu a fost apreciată de Iulia Albu

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursă FOTO: Instagram

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Erika Isac, un nou gest CONTROVERSAT! Și-a anunțat deja fanii pe InstaStory
Erika Isac, un nou gest CONTROVERSAT! Și-a anunțat deja fanii pe InstaStory
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Obligație FĂRĂ EXCEPȚII pentru proprietarii de locuințe din ROMÂNIA. Toată lumea trebuie să plătească
Obligație FĂRĂ EXCEPȚII pentru proprietarii de locuințe din ROMÂNIA. Toată lumea trebuie să plătească
Exclusiv: Mihai Morar, ipostază rar văzută . Cum a fost surprins în parc
Exclusiv: Mihai Morar, ipostază rar văzută . Cum a fost surprins în parc
Cum arată cel mai FRUMOS parc din Capitală. „Așa cum există și la New York și la Paris!”
Cum arată cel mai FRUMOS parc din Capitală. „Așa cum există și la New York...
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...