EXCLUSIV. Iulia Albu nu s-a apropiat de mormantul lui Razvan Ciobanu. Cum a reactionat cand preotul a chemat-o sa arunce pamant pe sicriu

Publicat: 02/05/2019 | 17:50

Data de 2 mai 2019 va rămâne una de doliu în lumea modei din România. Astăzi, regretatul designer a fost condus pe ultimul drum de către toţi cei care l-au iubit. La ceremonia funerară ce a avut loc la Cimitirul Progresul din București, Iulia Albu a recurs la un gest uluitor. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de-a dreptul sfâșietoare.(CITEȘTE ȘI: A MURIT ALEX FAUR, CEL MAI EXCENTRIC TÂNĂR MILIONAR DIN ROMÂNIA!)

În timpul ceremoniei funerare, care s-a desfășurat la la Cimitirul Progresul din București, Iulia Albu a recurs la un gest de-a dreptul uluitor. Concret, vedeta a preferat să stea deoparte de toată agitația ce s-a creat în jurul mormântului. Mai mult decât atât, nici în momentul în care preotul a cerut celor care au luat parte la ceromonie să se apropie de locul de vecui al lui Răzvan Ciobanu și să arunce cu pământ , aceasta nu s-a apropiat. Imediat după terminarea slujbei, vedeta s-a îndreptat agale spre poarta cimitirului.(NU RATA, AICI: SECRETUL TERIFIANT PE CARE RĂZVAN CIOBANU ÎL VA DUCE ÎN MORMÂNT!)

Răzvan Ciobanu a murit în a doua zi de Paște

Răzvan Ciobanu a murit, luni dimineața, în urma unui accident rutier produs la ieșirea din Săcele spre Năvodari, pe DN 226, județul Constanța. Din cauza vitezei, mașina a ieșit de pe carosabil și a lovit mai mulți copaci.

Reprezentanții Ambulanței Constanța, care au ajuns la locul accidentului în care a murit Răzvan Ciobanu, au precizat că au găsit trupul creatorului de modă în afara mașinii, cu urme că decesul ar fi survenit cu câteva ore înainte de a fi descoperit.(NU RATA, AICI: A ”PLOUAT” TORENȚIAL CU ȘAMPANII LA NUBA & LOFT!)

Citește și...