Iulia Albu îl distruge pe Connect-R: “S-a pregătit intens pentru Marțea Neagră. Lanțul de cocalar este un…”

Publicat: 06/12/2018 | 08:11

Iulia Albu nu s-a putut abține și a comentat ultima fotografie publicată de Connect-R pe contul personal de socializare. Artist apare cu o mască neagră pe față și este îmbrăcat cu un pulover de aceeași culoare, însă cu un lanț imens la gât, motiv pentru care stilista l-a făcut praf.

„Connect-R s-a pregătit intens pentru Marţea Neagră şi ştia bine de ce. Lanţul de cocalar este un accesoriu cu valoare profundă şi exploatat, în variantele lui mai bune, de mulţi designeri internaţionali. Dar cum să îţi pui o mască cu cărbune pe faţă… cu acest lanţ la gât? Recomand un choker cu perle şi elemente art deco. Ne place Connect-R şi simţul lui… al umorului”, a scris Iulia Albu pe blogul personal.

S-a despărțit de Misha

Misha, pe numele din buletin Mihaela Sotrocan, e o artistă din România. Ea s-a căsătorit civil cu Connect-R pe 24 iulie 2013, iar în septembrie, 2014, ei și-au jurat credința și iubire în față Lui Dumnezeu. Când și-au unit destinele, el avea 31 de ani, iar ea, 22.

Nașii cuplului au fost Pepe și Raluca. Ștefan Mihalache, pe numele de scenă Connect-R, s-a născut pe 9 iunie 1982 în București. El este actor și artist de hip hop, dance și pop de etnie romă. Cei doi artiști au devenit părinți pe 25 ianuarie 2014. Fiica lor poartă numele Maya.

Din păcate, după patru ani de mariaj, Connect-R și Misha au divorțat în mare secret, respectiv în vara lui 2017. Anunțul despărțirii a fost făcut public marți, 14 august 2018, de cunoscutul cântăreț pe contul lui de Instagram.

Citește și...