Iulia Albu o atacă pe Lidia Buble. “Nu știu unde sunt chiloții ei! O astfel de fotografie nu face cinste unei domnișoare care se pretinde cu stil!” Fotografia de la care a început totul

Publicat: 30/01/2019 | 11:16

Lidia Buble a fost luată în colimator de Iulia Albu, după ce s-a fotografiat cu un tricoul de culoare neagră pe ea, în timp ce în partea de jos a trupului pare să nu poarte lenjerie intimă. Imaginea a fost postată de soția lui Răzvan Simion pe contul personal de socializare, iar fashion-editorul a reacționat imediat.

Lidia Buble și chiloții din dulap… Atunci când vrei să te pozezi în chiloți o poți face cu ei pe tine sau cu ei… în dulap. Nu știu unde sunt chiloții Lidiei Buble, dar, cu siguranță, o fotografie de asemenea „calibru” nu face cinste unei domnișoare care se pretinde cu stil. Mai depinde și de calibre în general… Ale chiloților, firește!”, a comentat Iulia Albu.

Lidia Buble s-a căsătorit cu Răzvan Simion în Maldive

Lidia Buble şi Răzvan Simion s-au căsătorit în secret, la finalul anului trecut. Cei doi au ales să îşi unească destinele după o relaţie de patru ani, pe plajă, în Maldive.

„Casă de piatră, aşteptam şi un bublişor mic!!! Vă doresc multă fericire!!!/ Casă de piatră, iubire, înţelegere şi mulţi copii! Dumnezeu să vă binecuvânteze!/ Aţi făcut nunta în Maldive .. secretă?/ O familie frumoasă!/ Te admir mult! Multe binecuvântări, iubire şi fericire!/ Nu creeeed!!! Felicitări! Să vă iubiţi şi să vă respectaţi forever!!! Sunteţi doi frumoşi!!!!” au fost câteva dintre mesajele transmise de fanii lor.

Citește și...