Iulia Albu: “Trebuie sa moara odata cu Mihaela Radulescu!” Ce a vrut sa spuna criticul de moda este fara cuvinte!

Publicat: 17/04/2015 | 00:38
Iulia Albu: “Trebuie sa moara odata cu Mihaela Radulescu!” Ce a vrut sa spuna criticul de moda este fara cuvinte!

Iulia Albu a avut o replica extrem de dura la adresa Mihaelei Radulescu, cea despre care a spus ca, citam: “trebuie sa moara”. Cand si-a dat seama ce a scos pe gura, aceasta a incercat sa dreaga busuiocul.

Dorind sa faca referire la stilul vedetei de la “Romanii au Talent”, Iulia Albu a avut o iesire foarte la adresa Mihaelei Radulescu. In timp ce comenta felul in care Anca Turcasiu s-a imbracat la un eveniment monden, nefiind de acord cu anumite elemente alese de cantareata, criticul a spus:“Aceste accesorii instaurate de Mihaela Radulescu trebuie sa moara… odata cu ea”. La interventia realizatorului emisiunii, Iulia a revenit si a subliniat: “accesoriile!”

iulia albu sexy in zapada

A determinat-o pe Oana Zavoranu sa-si dea chilotii jos

In cadrul aceleiasi emisiuni, Iulia Albu a fost ironizata de Oana Zavoranu, asta dupa ce fosta sotie a lui Mihai Albu a comentat alegerile brunetei atunci cand a venit vorba de felul in care s-a prezentat aceasta la o alta editie a productiei tv.

iulia albu

In stilul caracteristic, Oana a facut din nou show si, in momentul in care a intrat in studio, s-a costumat ca de Halloween, titul pentru a o ataca pe colega de platou. Mai mult, pentru a-i face pe plac Iuliei, fiica Marioarei Zavoranu a mers in culise si si-a scos lenjeria intima.

Asa a intrat Oana Zavoranu in platou, imediat dupa ce a sosit Iulia Albu
Asa a intrat Oana Zavoranu in platou, imediat dupa ce a sosit Iulia Albu

CITESTE SI:

NU RATA ASTA! Oana Zavoranu s-a dus sa-si viziteze mama la spital, insa cum s-a imbracat e tare de tot . I se vedea pana si…

Oana Zavoranu a umilit-o pe sotia lui Pepe! Nu a tinut cont ca Raluca e insarcinata: “E o…”

Citește și...