Iulia Timosenko este de fapt BRUNETA! Cum arata fostul premier al Ucrainei cu parul scurt si inchis la culoare

Publicat: 23/02/2014 | 16:42
Iulia Timosenko este de fapt BRUNETA! Cum arata fostul premier al Ucrainei cu parul scurt si inchis la culoare

Opozanta ucraineana Iulia Timosenko, incarcerata din 2011 si având reputatia unei doamne de fier, a trecut, in câtiva ani, de la functia de premier la postura de detinut, dar fara sa-si piarda combativitatea.

Mai multe imagini cu premierul au aparut pe internet in care aceasta are parul pana la umeri si este bruneta. In varsta de 53 de ani, aceasta femeie eleganta si experimentata in tehnicile de comunicare s-a facut cunoscuta in lumea intreaga in 2004. Usor de recunoscut gratie tresei sale traditionale, ea s-a erijat in artizan al „revolutiei portocalii” prooccidentale care a zguduia tara la momentul respectiv.

Fostul premier al Ucrainei a fost numita
Fostul premier al Ucrainei a fost numita „doamna de fier”

In criza actuala, fostul premier care a fost eliberat in urma unei legi votate vineri de Parlament, s-a remarcat ca opozanta cea mai radicala a regimului lui Viktor Ianukovici, ales in 2010. Ea l-a acuzat ca transforma Ucraina in Coreea de Nord si a considerat inutile negocierile cu el.

Iulia Timosenko

Parlamentul a votat o lege care a permis eliberarea lui Timosenko, un inamic jurat al lui Ianukovici de aproape zece ani.

Iulia Timosenko

Iulia Timosenko a fost eliberata

Portretul sau se afla in continuare in Maidan, locul de reuniune al miscarii de contestare care dureaza de trei luni, iar unii manifestanti isi exprima regretul fata de absenta unui lider de amploarea ei pentru a rasturna regimul inca de la inceputul manifestatiilor, la sfârsitul lui noiembrie.

A.P
 

Citește și...