Iulia Vântur a renunțat la India. Unde locuiește acum fosta vedetă PRO TV

Autor: A. D.
Publicat: 13/02/2020 | 23:18
Iulia Vântur a renunțat la India. Unde locuiește acum fosta vedetă PRO TV

Acum ceva ani în urmă, exact când cariera ei în televiziune atinsese cote maxime, Iulia Vântur a uimit pe toată lume, când a decis să renunțe la tot și să se mute în India. Și de această dată vedeta a făcut o mișcare îndrăzneață. Se pare că a părăsit India și s-a mutat în Londra.

Iulia Vântru s-a mutat pentru o vreme în Londra, acolo unde are în desfășurare mai multe proiecte. Aceasta a filmat alături de campionul kickbox Ali Jacko pentru serialul de acţiune „Jack Stall Dead”. Vedeta a interpretat rolul lui Jo, o agentă secretă, de top care lucrează pentru a soluționa cazuri importante. Iulia o să mai rămână o perioadă în Londra, pentru a continua filmarile la un nou proiect, pe care numai ce l-a început. (CITEȘTE ȘI: IULIA VÂNTUR A DAT LOVITURA! ÎN CE SERIAL URMEAZĂ SĂ APARĂ IUBITA LUI SALMAN KHAN. “PERSONAJUL PE CARE ÎL ÎNTRUCHIPEZ ESTE…)

Iulia Vântru, mutarea în India

În anul 2012, Iulia Vântur a decis să părăsească România și să se mute în India. Acolo a trăit alături de iubitul ei celebru la Bollywood, un actor, producător și cântăreț, Abdul Rashid Salim Salman Khan. Această mutare, chiar dacă a fost grea a ajutat-o să se redescopere.

„M-a încercat teama, nu e uşor să laşi tot ce ai construit şi să o iei de la zero. În India a trebuit să o iau de la zero ca individ, să mă adaptez unei lumi noi, diferite. A fost şi este un proces personal transformator intens. India mi-a oferit oportunitatea să redescopăr cine sunt dincolo de job, nume, statut, fără prietenii de-o viaţă, familie şi mediul cunoscut”, a declarat Iulia, într-un interviu pentru VIVA.

Citește și...