Iulia Vântur a dat lovitura! În ce serial urmează să apară iubita lui Salman Khan. “Personajul pe care îl întruchipez este…”

Publicat: 26/12/2019 | 13:03

De mai mulți ani, Iulia Vântur s-a mutat în India, acolo unde are o relație cu unul dintre cei mai apreciați actori de la Bollywood, Salman Khan. Schimbarea a fost una inspirată dacă ținem cont că tânăra a devenit, între timp, o actriță respectată în lumea filmului.

Recent, Iulia Vântur a primit o super veste. Urmează să facă parte din distribuția unui serial de Hollywood. Potrivit libertatea.ro, deja a început să se pregătească pentru respectivul rol.

Iulia Vântur va apărea în serialul de acțiune „Jack Stall Dead”, filmat și produs în Londra, regizat de Nick Mckinless.

Jo, personajul pe care îl întruchipez este o femeie puternică, super antrenată, profesionistă de top, cu aptitudini remarcabile, de necombătut, care merge până în pânzele albe pentru a rezolva un caz. Este motivaţională!”, spune Iulia Vântur despre personajul său, potrivit Libertatea.

M-am antrenat câte 4 ore pe zi, aveam febră musculară și dureri în tot corpul, încât ridicatul din pat dimineața devenise un mare task pentru mine. Am descoperit mușchi în corpul meu de care nu aveam habar. Mi-a plăcut foarte mult să mă pregătesc pentru acest rol, antrenamentul m-a provocat să-mi depășesc limitele, să accesez acea putere interioară, focusul, disciplina și un munte de motivație. A fost o adevărată lecție”, a mai spus Iulia Vântur despre rolul ei.