Iulia Vântur vine în România pe furiș: „Nici nu o anunț pe mama”

Autor:
Publicat: 05/09/2019 | 22:02

Iulia Vantur este stabilită în India de șase ani, iar atunci când are puțin timp liber sau proiecte de făcut în România, vedeta vine fără să știe nimeni, nici măcar pe mama sa nu o anunță.

Vedeta s-a obișnuit cu viața agitată pe care o are, iar drumurile dintre India și România nu i se mai par atât de lungi.

„Prietena mea m-a luat de la aeroport, am avut de filmat o reclamă pentru o marcă de cosmetice, am avut de onorat câteva invitaţii şi mi-am vizitat părinţii la Iaşi, al cărui centru m-a surprins plăcut. Nici nu o anunţ pe mama când vin pentru că nu vreau să se apuce să facă tot felul de mâncăruri. Dar dacă vreau ceva îmi face clătite şi plăcinte cu brânză şi stafide sau mere”, a povestit Iulia pentru click.ro

Cât despre proiectele din India, vedeta a declarat că își dorește să cunoască limba mult mai bine, iar apoi o să se ocupe de ele.

 „Am primit propuneri din India, dar nu mă grăbesc pentru că aş vrea să ştiu limba la perfecţie. Trebuie să îmi mai apară mâine acolo trei videoclipuri şi un film”, a mai spus Iulia.

Își împarte viața între România și India

Sufletul-pereche și l-a găsit la mii de kilometri depărtare de țara natală. Povestea de iubire pe care o are cu starul Salman Khan a făcut-o să se concentreze mai mult pe cariera muzicală, iar, în India, Iulia Vântur a făcut furori cu vocea sa. Pe lângă muzică, vedeta, care s-a mutat din România încă din 2012, se ocupă și de cinematografie.  Ori de câte ori are timp, ea revine în România, unde sunt părinții și prietenii ei. (CITEȘTE AICI: COLEGA LUI COVE, GREU DE RECUNOSCUT PE STRADĂ)

Iulia Vântur s-a născut pe 24 iulie 1980 în Iaşi. Ea a fost prezentatoare de televiziune, actriță și model. Iubitul ei, pe numele din buletin Abdul Rashid Salim Salman Khan, a venit pe lume pe 27 decembrie 1965 în Indore, India. El este actor, producător şi cântăreţ. Celebrul star de la Bollywood are patru fraţi, care sunt şi ei prezenţi în lumea filmului: Arbaaz Khan, Arpita Khan, Sohail Khan, Alvira Khan Agnihotri. (NU RATA: ANNA LESKO & DJ VINNIE S-AU DESPĂRȚIT DEFINITIV!)