Iuliana Beregoi, idolul copiilor, lansează videoclipul piesei „Cine sunt eu”

Publicat: 02/11/2018 | 11:41

Iuliana Beregoi, idolul copiilor și adolescenților din România, lansează o noua piesă, „Cine sunt eu”. Piesa, produsă de Mixton Music, se anunță a fi încă un hit al Generației Z, cu un mesaj puternic și emoționant.

În premieră, în videoclipul acestei melodii, fanii vor vedea imagini din filmul de cinema LARA, care va fi lansat și vizionat odată cu SUPER SHOW-UL ,,Lara si Crăciunul Jucăriilor „, din 30 noiembrie, de la Sala Palatului. Totodată, Iuliana își îndeamnă fanii ce vor veni la spectacol  să dăruiască hăinuțe și jucării, care vor ajunge, de Crăciun, la copiii mai puțin norocoși.

,,Piesa mea noua este despre noi toti si, sper ca, toata generatia Z, sa se regaseasca in ea. Abia astept sa o cantam impreuna la Sala Palatului, pe 30 noiembrie!„, spune Iuliana Beregoi.

Cabron lansează piesa ”Strada”. ”Aici am învățat să vedem care sunt oamenii perverși!”

Cabron lansează ”Strada”, piesa unei generații care a crescut și s-a format pe stradă. Artistul este una dintre cele mai cunoscute voci ale hip-hop-ului din România.

Întrebat de ce piesa se numește chiar ”Strada”, Cabron a răspuns că strada, din punctul lui de vedere, este locul unde foarte mulți din generația sa s-au ”școlit”. Pe stradă au fost cunoscuți oamenii, așa cum sunt ei cu adevărat, s-a putut face diferența între buni și răi, au fost identificați perverșii sau ipocriții. Strada este, pentru Cabron, locul unde s-au legat tovărășii aparte. ”Strada e școala”, spune el.

Citește și...