Iuliana Tudor, primele declarații despre al doilea copil, la 42 de ani: „Medicina a avansat, orice e…”

Publicat: 31/08/2019 | 11:37

Mămică unui băiețel în vârstă de 9 ani, Iuliana Tudor a dezvăluit că își mai dorește copii. În vârstă de 42 de ani, vedeta TVR nu-și face probleme că ar putea redeveni mămică, mai ales că este o femeie sănătoasă, iar medicina a avansat foarte mult.

Cu siguranță îmi mai doresc copii! De ce nu?! Dacă va fi să vină, dacă nu, nu! Nu este un subiect față de care să spun că am încheiat socotelile. Sunt la o vârstă la care orice este posibil, medicina a avansat, în viață se pot întâmpla multe…”, a declarat Iuliana Tudor pentru viva.ro.

Iuliana Tudor este de 23 de ani împreună cu soțul ei, Răzvan și au împreună un băiețel de nouă ani, Tudor.

Băiatul Iulianei face înot de două ori pe săptămână, scrimă şi tenis de câmp, deja s-a înălţat şi are cu cine să semene, având doi părinţi care au 1,80 şi 1.90 metri.

Iuliana Tudor a trecut prin momente grele cu prima sarcină și a preferat să o țină ascunsă cât mai mult timp. Avea 33 de ani, iar medicii au avertizat-o că există riscuri majore să piardă copilul. Din fericire, totul s-a terminat cu bine.

După ce medicii mi-au spus că va fi o sarcină cu risc major am considerat ca cel mai potrivit ar fi să nu împărtășesc în presă motivul adevărat al acestei absențe. Mi-a fost teamă să trăiesc public drama pierderii unui copil, după ce anunțăm o asemenea bucurie”, spunea, atunci, Iuliana Tudor.

Citește și...