Jador a fost „atacat” de o fană într-un club din Mamaia! Ce a pățit artistul? „M-a distrus, mi-a rupt maxilarul…”

Autor:
Publicat: 07/09/2020 | 21:51
Jador a fost „atacat” de o fană într-un club din Mamaia! Ce a pățit artistul? „M-a distrus, mi-a rupt maxilarul…”

Jador a pățit-o din nou în Mamaia. Artistul s-a ales maxilarul aproape rupt și cu dureri insuportabile. Totul a pornit de la o fană care l-a „atacat”

Artistul a cântat într-un club de fițe, din stațiunea Mamaia, acolo unde a întâlnit o domnișoară, care l-a distrus, după cum spune cântărețul. Artistul le-a mărturisit fanilor că abia poate să mănânce și le-a povestit cum s-a ales cum maxilarul aproape rupt.

Jador a povestit că în timpul concertului o fană de un 1,5 metri a încercat să îl sărut, însă în schimbul unui pupic Jador s-a ales cu un cap în gură. (CITEȘTE ȘI: GATA ȘI ACEST MISTER! MOTIVUL DUREROS PENTRU CARE JADOR NU ARE IUBITĂ: “SUNT DESPĂRȚIT DE EA DE…”)

”Mi-am deschis gura să mănânc și eu ceva că n-am putut. De ce credeți? Am cântat aici, la un club în Mamaia și o fata de un 1,50 a încercat să mă pupe pe gură, n-a reușit și când a sărit în sus, mi-a dat cu capul în obraz. M-a distrus. Mi-a rupt obrazul în două, abia mănânc, m-ai distrus. Fato, care ai încercat să mă pupi pe gură mi-ai rupt maxilarul. Din cauza ta o să mă doară o săptămână”, a spus Jador.

Ce mai importantă femeie din viața lui Jador

Jador a făcut mărturisiri despre cea mai importantă femeie din viața lui. Fostul concurent de la ”Puterea Dragostei” a vorbit despre prima lui iubire. În ciuda faptului că a încercat să își găsească sufletul-pereche, artistul nu poate să o uite pe singura femeie pe care a iubit-o vreodată. (VEZI ȘI: JADOR A DAT CĂRȚILE PE FAȚĂ! CE S-A ÎNTÂMPLAT, DE FAPT, ÎN NOAPTEA ÎN CARE A MÂNCAT BĂTAIE ÎN MAMAIA: „ERAM CU O GAGICĂ AGĂȚATĂ PE PLAJĂ”)

„A fost singura pe care am iubit-o. Și am greșit mult față de fata aia, cu atitudinea mea. Nu merita, e o fată de nota zece. Dar eu încă o mai iubesc, cred c-o s-o iubesc toată viața mea. Dar n-o iubesc destul, înțelegi? Oricum când mă îmbăt, mă gândesc numai la ea. Beau un pahar de vin și gata”, a declarat Jador.