Jador o spune pe față: atunci a făcut amor pentru prima dată! ”7 km am mers”

Publicat: 15/09/2020 | 11:17
Jador o spune pe față: atunci a făcut amor pentru prima dată! ”7 km am mers”

Jador rupe tăcerea! A povestit când a făcut amor pentru prima dată în viață. Ce vârstă avea și cum s-a întâmplat? „Am mers vreo șapte km până la fata aia și m-au fugărit câinii”, sunt câteva cuvinte din declarația artistului.

CITEȘTE ȘI: CARMEN DE LA SĂLCIUA ȘI JADOR, NOUL CUPLU DIN SHOWBIZ? DETALIUL CARE LE-A DAT DE GÂNDIT FANILOR: „VĂ CAM POTRIVIȚI”

Jador avea să le povestească fanilor la ce vârstă a avut parte de prima noapte de amor! Dezvăluirea e bombă… Cântărețul a povestit în cel mai mic detaliu cum a decurs prima lui noapte de amor și, cel mai important, la ce vârstă s-a întâmplat. Jador a mărturisit în cadrul emisiunii „Jador Adevărat” totul!

Jador o spune fără jenă: atunci a făcut amor pentru prima dată!

14 ani avea artistul la prima experiență, cel puțin, așa se laudă. A recunoscut că din iubire s-a sacrificat și a mers nu mai puțin de șapte kilometri pe jos până a ajuns la casa iubitei sale de atunci. „Prima oară când am făcut… Am mers 7 kilometri până la fata aia și m-au fugărit câinii noaptea târziu. Era iarnă, în câmp. Îmi era frică, aveam 14 ani. Când m-a văzut mama m-a întrebat unde am fost toată noaptea. De discotecă mergeam cu fete la mamaia că era casa liberă”, a spus manelistul.

NU RATA: JADOR A FOST „ATACAT” DE O FANĂ ÎNTR-UN CLUB DIN MAMAIA! CE A PĂȚIT ARTISTUL? „M-A DISTRUS, MI-A RUPT MAXILARUL…”

Avea să recunoască faptul că a fost amantul unei foste iubite. „Mai aveam o gagică pe aici, dar să mor… și acum țin la ea. Amantul ei eram, jur. Era cea mai frumoasă fată. Toată viața m-am considerat urât, nici acum nu mă văd frumos uneori”, a dezvăluit cântărețul.