Jador și Ioana Filimon, atingeri fierbinți în ultimul videoclip al manelistului. Ce doi, la un pas să se sărute pasional. FOTO

Publicat: 15/09/2020 | 16:38

Jador se pregătește să lanseze un nou videoclip în care protagonista principală este nimeni alta decât Miss România, Ioana Filimon. Imaginile pe care le-au filmat sunt extrem de fierbinți.

Așa cum puteți vedea și în teaserul de mai jos, Jador și Ioana sunt la un pas să se sărute. „O să vă placă rău piesa asta! Eu mor după ea”, a scris cântărețul la descrierea melodiei care se numește „Carola”.

Citește și: O nouă idilă în showbiz! Jador și Ioana Filimon, sărutări pătimașe în fața tuturor. „M-am însurat!”

Colaborarea care a stârnit gelozii

Acestea nu sunt, însă, singurele imagini de acest gen pe care le au cei doi. În urmă cu doar câteva zile, în presă s-a scris că partenerul de viață al brunetei este foarte gelos pe manelist, tocmai pentru că ar fi găsit mai multe poze compromițătoare în care Ioana apare alături de Jador.

Apropiați ai cuplului susțin că atmosfera fericită dintre cei doi a fost înlocuită cu certuri și reproșuri. Ba mai mult, iubitul fostei Miss România s-ar fi oferit să o ajute cu treburile casnice și reparațiile din locuință, însă descoperirea sa recentă l-a pus cam pe gânduri.

Fotografiile cu Jador, păstrate de Ioana Filimon, l-ar fi enervat la culme pe iubitul ei, iar de câteva zile cei doi o țin într-o continuă ceartă.

Motivul pentru care cântărețul este singur

Jador a spus lucrurilor pe nume la „Jador Adevărat” și a dezvăluit motivul pentru care nu are o relație. Cântărețul a spus că-și dorește o fată de casă, tipologie pe care nu prea o mai găsește.

Nu rata: Jador o spune pe față: atunci a făcut amor pentru prima dată! ”7 km am mers”

„Nu am o relație în momentul de față. Nu sunt fete de casă, doar se dau la mine multe, nu ca oi fi eu mare furmos, le trebuie că sunt eu Jador, că am un mușchiuleț, că am o pătrățică, că am două milioane aici și de asta nu stau cu niciuna”, a spus Jador la „Jador Adevărat”.