Jael Strauss a murit la 34 de ani. Fosta concurentă de la “America’s Next Top Model” fusese diagnosticată cu o maladie mortală

Publicat: 05/12/2018 | 15:56

Este doliu în lumea modelingului de peste Ocean! Jael Strauss a murit la vârsta de 34 de ani, după ce a fost diagnosticată cu o maladie mortală în urmă cu câteva luni. La scurt timp după ce a primit vestea teribilă din partea medicilor, fosta concurentă de la “America’s Next Top Model” a început chimioterapia. Acest tratament a transfigurat-o total, dar ea a fost încurajată în lupta cu necruțătoarea boală de rude și prieteni.

Jael Strauss, fostă concurentă la “America’s Next Top Model”, a murit la 34 de ani

Jael Strauss s-a luptat cu cancerul la sân, relatează jurnaliștii de la CNN. Spre finalul lunii octombrie, vedeta a horătât să oprească tratamentul cu chimioterapia, iar recent, ea a ajuns pe patul de spital. Astăzi, ea s-a stins din viață.

“Azi, noi am pierdut îngerul nostru pământean și acum este din nou în lumea spirituală din care a venit. Și știm că ea va veghea asupra noastră. Ea va dansa când va vedea felul în care vom sărbători viața ei, răspândind dragoste cu care ea a trăit zilnic cu cu o abandonare nepăsătoare”, se arată într-un comunicat, conform sursei citată mai sus.

Familia ei a declarat într-un comunicat de presă următoarele: “Singura binecuvântare de care am avut parte a fost să-i arătăm cât de mult o iubim înainte să moară. A adus multă lumină în viețile oamenilor”, scrie Daly Mail.

Fosta concurentă de la “America’s Next Top Model” a scris pe pagina ei de Facebook la sfârșitul lunii noiembrie că nu știe multe lucruri “despre viață sau moarte”. Pe parcursul tratamentului, ea a folosit rețelele sociale pentru a ține la curent oamenii care o urmăresc, fiindu-le recunoscătoare pentru că o încurajează.

Regretata vedetă a împărtășit pe Facebook diagnosticul crunt primit de la medici: “Pe 2 octombrie am fost diagnosticată cu cancer la sân în stadiul IV. S-a răspândit agresiv prin corp și este incurabil. Cu tratament îmi poate prelungi viața cu câteva luni, spun doctorii. Nu vreau să mor. Am nevoie de un miracol din acela de s-a întâmplat în 2013”.

Așa arăta Jael Strauss înainte de tratamentele chinuitoare pe care le-a urmat ca să scape de cancer. Sursa foto: Instagram

Jael Strauss a devenit faimoasă după ce a participat la emisiunea “America’s Next Top Model” în urmă cu 11 ani.