Jale mare în România! A murit la ora 5:40. Prima reacție a iubitului ei

Publicat: 17/04/2019 | 09:09

O nouă tragedie pe șosele. O tânără a murit la doar 24 de ani, iar cauza decesului o constituie un tragic accident rutier. Sorina Gheorghe se afla la volanul mașinii sale, pe o autostradă din Marea Britanie, atunci când a intrat în coliziune cu un alt vehicul. Din păcate, impactul i-a fost fatal. 

Cristian Miculaiciuc, iubitul Sorinei – șofer în Anglia, la o firmă de curierat – era blocat în trafic atunci când a aflat că în accidentul din cauza căruia nu putea să înainteze cu mașina a murit chiar partenera lui. Cristian Miculaiciuc petrecuse peste o oră în trafic și nu putea să înainteze. Atunci a primit un telefon de la poliție pentru a fi anunțat că iubita lui a murit într-un accident pe M5, în apropiere de Birmingham.

Accidentul a avut loc în jurul orei 5:40. Un paramedic care se afla și el în trafic a încercat să o salveze pe tânără, dar nu a putut face nimic pentru ea. „Am ajuns pe M5 în jurul orei 9:00, iar accidentul a avut loc la ora 5:40. Aveam de făcut livrări în direcția respectivă. Am aflat după o oră de stat la coadă”, a declarat Cristian potrivit Birmingham Mail.

Citește și: PLAN ROȘU. ACCIDENT RUTIER TERIBIL LA MIEZUL NOPȚII ÎN ROMÂNIA. 3 MORȚI ȘI 10 RĂNIȚI. FOTO

Citește și...