Jale mare în România! A murit pe patul de spital. Decesul a fost anunțat azi-dimineață, la ora 6:17

Publicat: 15/03/2019 | 08:45
Jale mare în România! A murit pe patul de spital. Decesul a fost anunțat azi-dimineață, la ora 6:17

Încă o tragedie lovește România la primele ore ale dimineții. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic, iar familia este în stare de șoc.  Un băiat de 8 ani aflat, pe bicicletă, a murit miercuri seară la Spitalul din Rădăuți, după ce a fost lovit de o mași­nă. El a apărut în fața mașinii brusc, de după un tractor parcat.

S-a întâmplat pe 13 martie. În jurul orei 16.30, Mitică C., de 19 ani, din comuna Voitinel, conducea autoturismul marca VW Passat pe drumul comunal Brădet, de pe raza localității Voitinel, către DN 2E. Când a ajuns în apropierea unei case, a intrat în coliziune față spate cu biciclistul  Timotei L., de 8 ani, din comuna Voitinel. Acesta a pătruns pe drumul public de după un tractor parcat pe sensul opus de mers al autoturismului, informează obiectivdesuceava.ro.

Biciclistul a fost proiectat în șanțul de pe marginea drumului.  Băiatul a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Municipal Ră­dăuți și. din nefericire, a decedat la ora 18.10.

Șoferul autovehiculului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind ne­gativ.  Polițiștii au întocmit dosar de penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”. (O.S.)

 

Citește și...