Jale și durere pe străzile din Bistrița. Andrei, tânărul care a murit zdrobit de un stâlp de beton, a fost condus de la morgă la capelă

Publicat: 07/12/2018 | 14:54

Zeci de autoturisme BMW l-au condus, vineri, pe Andrei de la morgă la capelă. Tânărul a murit zdrobit de un stâlp de beton la Bistriţa.

Imagini cutremurătoare pe străzile din Bistriţa. Zeci de BMW-uri cu avariile pornite și claxonând au străbătut orașul. Prietenii lui Andrei, care marţi seară a murit într-un teribil accident, au condus trupul tânărului de la morgă până la capelă.

Marţi seară, la pasarela de lângă ISU Bistriţa Năsăud, s-a produs un teribil accident. Andrei Pintican, un tânăr inginer de doar 27 de ani, și-a pierdut viața după ce a intrat cu viteză în stâlpul de susținere al pasarelei.

Tragedia s-a produs la doar câteva ore după pronunțarea divorțului de soție, anunță observator.tv.

Polițiștii din Bistrița au luat în calcul inclusiv varianta sinuciderii, mai ales că nu au găsit urme de frânare la locul accidentului.

Tatăl lui Andrei, însă, spune că sunt minciuni şi că nu a exitat nico acţiune de divorţ.

Andrei, condus de prieteni la capelă

Prietenii și familia lui Andrei nu-și pot reveni din șoc. Mesajele de condoleanțe și durere curg, iar prietenii lui Andrei Pintican fac nenumărate gesturi care să arate că era un om ”bun, frumos, prietenos”.

Trupul lui Andrei a fost, până azi-dimineață, la morga Spitalului Județean pentru efectuarea necropsiei. Astăzi, acesta a fost preluat și depus la capela de pe strada Tărpiului.

Prietenii bistrițeanului au dorit să îi fie alături și în aceste momente. Așa că au însoțit mașina mortuară, de la spital, la capelă.

În drum, prietenii au oprit preț de câteva secunde la pasarelă, unde a avut loc tragicul eveniment. Au mai pus câteva flori și apoi au plecat spre capelă.

În această seară, la ora 18.00, prietenii lui Andrei vor pune la locul accidentului, o cruce.

Citește și...