Jandarmii au cerut public date despre indivizii care au lovit caii la protestul de duminică

Publicat: 29/11/2017 | 19:17

Jandarmeria Română a lansat un apel public pentru identificarea protestarilor de duminică care au lovit Caii la protestele din Piaţa Victoriei şi apoi marşul către Palatul Parlamentului din Capitală.

Jandarmeria Română vă solicită sprijinul pentru identificarea şi tragerea la răspundere conform legii, a acestor “domni”care au lovit caii şi i-au agresat, într-o încercare poate, de a da un alt sens unei manifestaţii paşnice, care s-a desfăşurat fără incidente. Dacă îi recunoaşteţi sau aveţi imagini, vă rugăm să le transmiteţi pe adresa de e-mail jandarmerie@mai.gov.ro sau pe mesageria paginii de facebook a Jandarmeriei Române”, se arată într-o postare pe pagina oficială a Jandarmeriei Române.

Cavaleria Jandarmeriei a fost folosită, în premieră, de Jandarmerie, duminică seară, după ce instituţia obişnuia să iasă cu caii doar la meciurile ”de risc”. Folosirea cailor la protestele de duminică seară din Capitală a avut scopul “de a orienta masa de manifestanţi pe un singur sens de circulaţie”, pentru păstrarea unei benzi de siguranţă, au explicat oficiali ai instituţiei

Citește și...