Jeff Bezos divorțează după 25 de ani de căsnicie! La finalul lui 2019, Alesia, o burlăciță din Vaslui, i-a trimis miliardarului un mesaj fabulos. “Însoară-te cu mine, arătosule!”

Publicat: 09/01/2019 | 18:16

Jeff Bezos, patronul și fondatorul gigantului Amazon, a anunțat, pe o rețea de socializare, că el și soția sa, MacKenzie, vor divorța, după o căsnicie care durează de 25 de ani. Cei doi sunt împreună din 1993 și au patru copii.

Potrivit jurnaliștilor din SUA, Jeff Bezos și MacKenzie au încercat să trăiască separaţi, de probă, şi au decis să continue în acest fel, printr-un divorţ.

La finalul anului trecut, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, dezvăluia că Alesia, o burlăciță din Vaslui, a pus ochii pe Jeff Bezos. La momentul respectiv, moldoveanca i-a cerut miliardarului să divorțeze de actuala sa soție pentru că merită ceva mai bun, adică o femeie “țiplă”, așa cum este ea!

“Bună, Jeff! Sunt Alesia din Vaslui, cel mai frumos oraș din România. Am 29 de ani, sunt singură și locuiesc în București. Știu că în America sunt doar fete grase, dar ține cont de faptul că eu sunt slabă, sexy și isteață. Mai pe românește, sunt «țiplă». Știu că ai o soție, dar MacKenzie nu este ceea ce ai nevoie. Ai nevoie de o femeie adevărată, din minunatul ținut al Moldovei. Însoară-te cu mine, arătosule!”, este mesajul pe care Alesia i l-a trimis lui Jeff Bezos.

Jeff Bezos, bossul Amazon, cerut în căsătorie de Alesia, o moldoveancă din Vaslui
Citește și...