O burlăciță din Vaslui l-a cerut oficial în căsătorie pe cel mai bogat pământean: ”Am 29 de ani, sunt singură, sexy și…”

Publicat: 29/12/2018 | 00:09

Alesia, o moldoveancă din Vaslui, a pus ochii pe Jeff Bezos, bossul Amazon. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!) Burlăcița l-a cerut oficial în căsătorie pe cel mai bogat pământean. I-a precizat că are 29 de ani, că este singură, sexy și… E absolut fabulos ce i-a scris omului cu o avere de 112 miliarde dolari. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, mesajul integral pe care tânăra i l-a trimis afaceristului.

(VEZI AICI: ”PRINȚIȘORII” UNUI BOGĂTAȘ IRAKIAN FAC SENZAȚIE PRINTRE PUȘTII DE BANI GATA DIN ROMÂNIA! AU MAȘINI DE 1 MILION € ȘI…)

Româncele nu sunt doar cele mai frumoase femei din lume, dar și cele mai îndrăzneţe. A demonstrat-o, recent, cu vârf și îndesat, o conațională de-a noastră. Sătulă că, până la 29 de ani, nu și-a găsit sufletul pereche, Alesia, o moldoveancă din Vaslui, și-a luat inima în dinți și a “atacat” la vârf. Tocmai în Statele Unite ale Americii. Fără nicio inhibiție, tânăra i-a scris lui Jeff Bezos, bossul Amazon, un mesaj fabulos, prin intermediul căruia l-a cerut în căsătorie!

„Mai pe românește, sunt «țiplă»”

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, textul pe care omul cu o avere de 112 miliarde de dolari l-a primit pe contul personal de Instagram. Printre altele, Alesia i-a cerut lui Jeff Bezos să divorțeze de actuala sa soție pentru că merită ceva mai bun, adică o femeie “țiplă”! (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) 

“Bună, Jeff! Sunt Alesia din Vaslui, cel mai frumos oraș din România. Am 29 de ani, sunt singură și locuiesc în București. Știu că în America sunt doar fete grase, dar ține cont de faptul că eu sunt slabă, sexy și isteață. Mai pe românește, sunt «țiplă». Știu că ai o soție, dar MacKenzie nu este ceea ce ai nevoie. Ai nevoie de o femeie adevărată, din minunatul ținut al Moldovei. Însoară-te cu mine, arătosule!”, este mesajul pe care Alesia i l-a trimis lui Jeff Bezos.

(CITEȘTE ȘI: EX-SOȚIA MILIONARULUI COCOȘ A RĂMAS ÎNSĂRCINATĂ CU BOGĂTAȘUL IRANIAN)

Cine este Jeff Bezos

La începutul anului 2018, Jeff Bezos a devenit cel mai bogat om din toate timpurile, după ce averea netă a CEO-ului Amazon depăşise, în ianuarie, 105,1 miliarde de dolari.

Cea mai mare parte a sumei provine din cele 78,9 milioane de acţiuni pe care le deţine la Amazon, dar Jeff Bezos deţine, de asemenea, participaţii la The Washington Post (WP) şi Blue Origin, o companie privată care intenţionează să ducă turişti în spaţiu. În octombrie 2017, Bezos s-a îmbogăţit peste noapte cu aproape 7 miliarde de dolari datorită creşterii acţiunilor Amazon.

În decembrie, averea lui Bezos depăşea 112, 2 miliarde de dolari. În Washington DC, Bezos deţine o proprietate de 2.500 de metri pătraţi, pe care a cumpărat-o cu 23 de milioane de dolari. De asemenea, el deţine şi o proprietate în Beverly Hills, ce se întinde pe doi acri, în valoare de 25 de milioane de dolari. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

CEO-ul Amazon Jeff Bezos s-a născut într-o familie de fermieri din New Mexico şi a arătat de mic o înclinaţie spre mecanică, manifestată prin încercarea de a-şi demonta pătuţul când era copil, iar mai târziu, prin inventarea unui sistem electric care să-i ţină rudele mai mici departe de propria cameră. După ce mama lui s-a recăsătorit cu Miguel Bezos, întreaga familie s-a mutat în Texas, unde tatăl vitreg lucra ca inginer pentru Exxon.

(NU RATA, AICI: ACCIDENT ÎN CAPITALĂ. FIUL UNUI BOGĂTAȘ ȘI-A DISTRUS BOLIDUL, IAR O ALTĂ MAȘINĂ A LUAT FOC DUPĂ IMPACT)

A fondat Amazon.com în 1994

Familia s-a mutat apoi în Miami, Florida, unde Bezos a absolvit liceul ca şef de promoţie. S-a înscris la Universitatea Princeton unde a fost licenţat summa cum laudae în inginerie electrică şi informatică. După absolvirea facultăţii (1986), Bezos a lucrat pe Wall Street în domeniul informaticii, iar apoi a participat la construirea unei reţele pentru compania de schimburi comerciale internaţionale Fitel. Următorul loc de muncă al lui Bezos a fost organizaţia bancară Bankers Trust, iar mai târziu, în cadrul firmei de management de investiţii de pe Wall Street D. E. Shaw & Co. Bezos a fondat Amazon.com în 1994, conform businessmagazin.ro. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

A pus bazele companiei în propriul garaj din Bellevue, Washington. A hotărât că cea mai bună afacere pe internet ar fi vânzarea de cărţi, iar speculaţia lui s-a adeverit după primele două luni de funcţionare a magazinului online, când Amazon vindea în toate cele 50 de state ale SUA şi în alte 45 de ţări. În doar două luni, vânzările Amazon au ajuns la 20.000 USD pe săptămână. În prezent, Amazon.com este cel mai mare retailer online din lume, cu venituri de 136 de miliarde de dolari în 2016.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...