Jennifer Lopez, selfie incendiar înainte de antrenament! Cu zonele intime la vedere, ea i-a înnebunit pe bărbați

Publicat: 09/03/2018 | 18:48
Jennifer Lopez, selfie incendiar înainte de antrenament. La 48 de ani, cântăreața americană „și-a înfierbântat” fanii chiar de Ziua Internațională a Femeii. Jennifer Lopez a urcat pe o rețea de socializare un selfie pe care și l-a făcut cu puțin timp înainte să meargă în sala de antrenament. În imagine, vedeta a lăsat să se vadă anumite zone intime pe care le vede des iubitul ei în dormitor.
În fotografia pe care a făcut-o publică, Jennifer Lopez este îmbrăcată cu o bustieră albă, care pare a fi cu o mărime mai mică decât măsura ei, colanți mulați în dungi și pantofi sport. Vedeta are părul prins, asemenea unui sportiv model, care nu și-l poartă altfel. Atenția tuturor însă „s-a blocat” pe sânii vedetei internaționale, pentru că sfârcurile i se puteau „admira în voie”.

Fanii i-au scris mesaje mai puțin decente artistei Jennifer Lopez

„Îți iubesc sânii”, „O femeie care iubește postul! Foarte bine, felicitări!!!”, „Ești foarte fierbinte” sunt doar trei dintre sutele de comentarii lăsate de prietenii virtuali.
În prezent, artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de fostul jucător de baseball Alex Rodriguez, care e mai mic decât ea cu șase ani.
Jennifer López s-a născut pe 24 iulie 1969 în statul american New York. Ea este o cântăreață și actriță. Visa încă din copilărie să devină artistă, astfel că a început să cânte de la o vârstă fragedă. Vedeta are la active trei căsătorii: Marc Anthony (2004–2014), Cris Judd (2001–2003), Ojani Noa (1997–1998). Jennifer are doi copii: Emme Maribel Muñiz, Maximilian David Muñiz.
Citește și...