Jennifer Lopez și-a trucat pozele ca să arate perfect! Cum a fost surprinsă într-o vacanță din Bahamas

Publicat: 14/03/2019 | 16:35
Jennifer Lopez și-a trucat pozele ca să arate perfect! Cum a fost surprinsă într-o vacanță din Bahamas

La doar câteva zile după ce și-au anunțat logodna, Alex Rodriguez și Jennifer Lopez și-a făcut bagajele și au plecat într-o vacanță îm Bahamas! Diva a fost surprinsă de paparazzi pe plajă, iar pozele arată o realitate dură: cântăreața nu arată deloc ca în pictoriale!

Pe internet au apărut mai multe fotografii în care Jennifer Lopez apare în costum de baie, iar aspectul fizic al cântăreţei nu prea seamănă cu ce vedem în pictoriale, scrie okmagazine.ro.

Artista de 49 de ani a explicat de mai multe ori că se menţine în formă mergând la sală şi având o alimentaţie corectă şi o hidratare corespunzătoare, iar dovada că arată impecabil sunt chiar pictorialele în care apare şi fotografiile pe care le postează pe reţelele de socializare.

Ea a fost surprinsă recent de către paparazzi, în Bahamas, acolo unde petrece o vacanță alături de noul ei logodnic. Imaginile o arată total diferit de cum am văzut-o în reviste: coprul ei nu mai este atât de bine lucrat și chiar pare că s-a îngrășat în ultimul timp.

 

 

 

 

Citește și...