John Travolta și Sylvester Stallone în cursa pentru „premiul” de cel mai slab actor, la Zmeura de Aur 2020

Autor: A. D.
Publicat: 09/02/2020 | 17:21
John Travolta și Sylvester Stallone în cursa  pentru „premiul” de cel mai slab actor, la Zmeura de Aur 2020

În timp ce toată lumea așteptă câștigătorii de la Oscar 2020, s-au făcut publice nominalizările pentru Zmeura de Aur.  Aceste premii mai sunt cunoscute și ca anti-Oscaruri, fiind singurele pe care nimeni nu vrea să le câștige. Acestea desemnează cele mai proaste filme și actori ai anului.

Ele au fost create în 1980 şi nominalizările sunt anunţate cu o zi înainte de decernarea Oscarurilor, cele mai importante distincţii din industria filmului. (CITEȘTE ȘI: CUM VEZI LIVE STREAM ONLINE GALA PREMIILOR OSCAR 2020! MAI SUNT CÂTEVA ORE PÂNĂ LA MARELE EVENIMENT)

Anul acesta nume mari se află pe listele de la Zmeura de Aur. Sylvester Stallone (Rambo: Last Blood) a fost nominalizat la categoria cel mai prost actor, în competiție se mai află și John Travolta (The Fanatic şi Trading Paint), James Franco (Zeroville), David Harbour (Hellboy) și Matthew McConaughey (Serenity).

Varianta feminiă a categoriei le vizează pe Hilary Duff (The Haunting of Sharon Tate), Anne Hathaway (The Hustle and Serenity), Francesca Hayward (Cats), Tyler Perry (A Madea Family Funeral) şi Rebel Wilson (The Hustle).

În ceea ce privește cel mai prost film, lista include niște pelicule care au fost destul de așteptate de public, însă nu s-au ridicat la înălțime. Astfel, muzicalul Cats, care a fost un mare eşec la box office a fost nominalizat alături de The Fanatic, The Haunting of Sharon Tate, A Madea Family Funeral şi Rambo: Last Blood.

Premiul de reabilitare

Singura categorie din cadrul Zmeurei de Aur care a o conotație pozitivă este premiul de reabilitare, ce se acordă unui artist care a fost foarte criticat în trecut, dar care a început să se remarce printr-o muncă de calitate. La această secțiune, anul acesta sunt nominalizați: Jennifer Lopez (Hustlers), Adam Sandler (Uncut Gems), Eddie Murphy (Dolemite is my Name), Will Smith (Aladdin) şi Keanu Reeves (John Wick 3 şi Toy Story 4).

Citește și...