Johnny Depp a ajuns din nou în fața instanței! Procesul intentat de fosta soție continuă

Autor:
Publicat: 07/07/2020 | 16:49

Procesul în care Johnny Depp este acuzat de violență domestică a fost reluat la Londra, imediat ce epidemia de coroanvirus a permis acest lucru. Celebrul actor a fost dat în judecată de fosta soție, Amber Heard.

Femeia susține ca a fost agresată de Johnny Depp, atunci când încă formau un cuplu. Deși actorul neagă orice acuzație, procesul s-a reluat marți, iar cei doi au fost nevoiți să se prezinte în fața Curtea de Justiție însoțiți de martori, avocați și gărzi personale. Foștii soți și-au făcut o apariție spectaculoasă, fiind îmbrăcați impecabili și afișând o atitudine solemnă și demnă. (CITEȘTE ȘI: JOHNNY DEPP A FĂCUT PASUL PE CARE TOATĂ LUMEA ÎL AȘTEPTA! MILIOANE DE FANI AU FOST ÎN EXTAZ)

Johnny Depp a fost prima persoană audiată marți. Actorul a menținut aceeași variantă a poveștii, iar avocații săi au transmis că acesta a negat că a fost violent cu soția lui. Deși Johnny Depp neagă cu vehemență acuzațiile, soția sa a depus noi probe la dosar, care dovedesc că actorul a lovit-o și a bruscat-o în perioada 2016-2017. Acuzațiile sunt formulate pentru perioada în care este știut că actorul avea mari probleme cu consumul de alcool, scrie Daily Mail.

Johnny Depp a pierdut numeroase roluri din cauza procesului

Amber Heard nu este singura care a deschis un proces. Se pare că Johnny Depp a avut multe de suferit din cauza acestui scandal. În urma acuzațiilor care i-au fost aduse actorul a pierdut mai multe roluri importante, chiar și pe cel din celebra seria „Pirații din Caraibe”. (VEZI ȘI: COLIN FARRELL ȘI FIICA LUI JOHNNY DEPP, SURPRINȘI ÎMPREUNĂ ÎN BUCUREȘTI. IPOSTAZELE ÎN CARE AU FOST FILMAȚI CEI DOI)

Așa că bărbatul a deschis și el un proces împotriva fostei soții pe care o acuză de calomnie și defăimare. Mai mult, actorul a dat în judecată și ziarul britanic The Sun și pe directorul executiv Dan Wootton, din cauza unor articole care sugerează că starul de la Hollywood s-a purtat cu soția lui ca un „monstru violent”.

Audierea lui Johnny Depp va avea loc în fața unui judecător, fără prezența unui juriu și va dura trei zile.