Colin Farrell și fiica lui Johnny Depp, surprinși împreună în București. Ipostazele în care au fost filmați cei doi

Publicat: 12/07/2019 | 19:17

Colin Farrell și fiica lui Johnny Depp, surprinși împreună în București. Ipostazele în care au fost filmați cei doi. 

Fiica lui Johnny Depp şi a Vanessei Paradis, dar şi actorul Colin Farrell, se află în România, pentru filmări. Iar Într-una dintre pause, cei doi au fost surprinşi în timp ce se îmbrăţişau. Actriţa în vârstă de 20 de ani încearcă să iasă din umbra părinţilor ei mult mai cunoscuţi, Vanessa Paradis şi Johnny Depp. (CITEȘTE ȘI: JOHNNY DEPP ŞI-A DAT ÎN JUDECATĂ FOSTA SOŢIE ŞI ÎI CERE DAUNE DE 50 DE MILIOANE DE DOLARI)

Colin Farrell era îmbrăcat în geacă de piele şi are un look inedit: este tuns cu creastă. Filmul în care joacă cei doi este regizat de Neil Burger, cunoscut pentru pelicule ca „Dincolo de limite” sau „Iluzionistul”. După ce a revenit de la filmări, actorul a coborât din hotelul unde este cazat şi a făcut cunoştinţă cu Bucureştiul noaptea. S-a plimbat pe la Ateneul Român şi prin faţa Palatului Regal. Iar ceva mai târziu, lovit de foame, a intrat într-un fast food şi şi-a cumpărat o shaorma.

Potrivit platformei Variety, în producţia filmată la Bucureşti joacă, alături de Lily-Rose şi Colin, Tye Sheridan, care a jucat rolul Scott Summers / Cyclops în seria X-Men şi Fionn Whitehead, cunoscut din producţia ”Dunkirk”. Cel mai recent proiect la care a colaborat Lily-Rose este comedia ”L’homme fidèle/ Un om fidel”, comedia franţuzească în care a ţinut capul de afiş alături de Laetitia Casta şi Louis Garrel. (VEZI ȘI: JOHNNY DEPP A AJUNS LA O ÎNȚELEGERE CU FOȘTII SĂI MANAGERI! ACTORUL VA PRIMI 25 DE MILIOANE DE DOLARI)

Colin Farrell filmează la Bucureşti după ce a dezvăluit că în timpul producţiei pentru ”Minority Report” a avut nevoie şi de 56 de duble pentru o replică mai complicată, din cauza mahmurelii. Farrell a vorbit deschis despre problemele pe care le-a avut cu consumul de alcool, fiind internat într-o clinică de dezalcolizare în 2018

Citește și...