Joyor trotineta electrică pliabilă – cele mai tari 3 oferte pentru Black Friday 2018

Publicat: 19/11/2018 | 12:52

2019 va fi cu siguranta anul vehiculelor electrice, iar daca vrei sa simti si tu adrenalina, energia, distractia in sange, asigura-te ca pana la sfarsitul anului te lipesti de o astfel de jucarie de oameni mari. Si cand sa fie momentul cel mai propice pentru cumparaturi cu discounturi substantiale daca nu Black Friday 2018?

Ca Vinerea Neagra a batut bine la usa nu mai este niciun secret pentru romanii care o asteptau deja ca pe o paine calda. Asigura-te ca ai trecut in capul listei de cumparaturi unul din cele mai hi-tech si cool vehicule electrice: trotineta electrica joyor!

Trotineta electrica pliabila joyor – ce este si cum o alegem?

Trotinetele Joyor sunt vehicule electrice destinate relaxarii si mediului urban. Cand alegi modelul potrivit trebuie sa te raportezi la doua categorii de factori:

a. factori invariabili (lucruri pe care nu le poti schimba sau ajusta intr-un termen foarte scurt): greutatea ta, tipul suprafetei frecventate, distanta medie pe care vrei sa o acoperi cu o singura incarcare a bateriei.
b. factori variabili (preferintele tale, care se pot schimba in functie de situatie si oferte): puterea motorului, viteza, design, confort si siguranta, portabilitate.

Electric scooter Joyor – 3 oferte Black Friday 2018 de la evoMAG

Indiferent daca vrei sa faci cadou sau sa-ti faci cadou un Joyor, iti propun in continuare 3 oferte excelente pentru Black Friday 2018.

1. Trotineta electrica Joyor X5S, Viteza 40 Km/h, Motor 500W autonomie 75 km(Negru) – disponibil si pe alb. Face parte din seria X special gandita pentru a deveni cel mai rapid si mai stabil scuter electric pliabil. Avand roti de 10 inch, jante din aluminiu, frane pe disc pe roata din spate, o platforma de 16 cm si o putere a motorului de 500W, Joyor X5S iti poate oferi bucuria de a te deplasa cu o viteza de pana la 40 km/h. Principalul avantaj al scuterelor electrice Joyor seria X este ca desi au roti mai mari, cand se pliaza sunt usor de transport (au 16 kg si masoara 1150 x 1180 x 500 mm).

2. Trotineta electrica Joyor X+, Viteza 35 Km/h, Motor 500W autonomie 80Km (Negru), pliabila construita pentru deplasarea urbana. Cu toate ca rotile au acelasi diametru ca modelul Joyor X5S iar viteza maxima este de 35 km/h, varianta X+ ofera o autonomie mai mare a bateriei (pana la 80 km). Acesta este motivul pentru care Joyor X+ reprezinta o alegere inspirata pentru cei care sunt interesati mai degraba de dimensiunea recreationala a vehiculului, decat de rapiditate in deplasare. Designul este mai solid comparativ cu Joyor X5S, cantarind cu 6 kg mai mult decat aceasta.

3. Trotineta electrica Joyor T5S, Viteza 40 Km/h; trotineta electrica pliabila construita cu un Motor de 500W autonomie 70Km (Negru). Incadrata intr-o serie de productie distincta, Joyor T5S atinge o viteza maxima de 40 km/h si functioneaza cu o baterie avand autonomie de pana in 70 km. Puternică si compactă, ea cantareste 18.5 kg si suporta o greutate de pana in 120 kg, ca majoritatea trotinetelor marca Joyor electric.

Toate aceste modele de trotinete electrice se pot plia, inlesnind manevrarea in mijloacele de transport in comun, pe scari sau in masina. Sunt antrenate de motoare electrice curent continuu oarecum puternice, de 500W, au constructii foarte fiabile si baterii litiu ion cu autonomie semnificativa. Viteza se poate ajusta facil cu ajutorul unui tragaci actionat cu degetul aratator. Ghidonul se poate inalta pana la 120 cm, iar placa pentru picioare are 16 – 19 cm. Pentru comoditate si usurinta in utilizare trotineta Joyor electric porneste prin impingere si poate fi setata pe pilot automat.

Conform reglementarilor legale, trotineta concepută pentru transportul personal se poate limita la 25km/h indeplinind astfel reglementarile Hotararii de Guvern Nr.3/2001 si Ordonantei de Guvern nr. 78/2000 privind omologarea vehiculelor rutiere si circulatia pe drumurile publice.