Jucătorii lui Enache nu vor să piardă locul 8!

Autor: Cristian P
Publicat: 16/05/2018 | 08:00
Fundaşul stânga al FC Botoşani, Nicolae Muşat, este convins că echipa sa va avea un meci foarte greu astăzi pe „Municipal” contra Concordiei Chiajna.

„Va fi un meci dificil. Ei au nevoie de puncte se luptă jos şi cred că vor veni foarte motivaţi. De când a venit domnul Ionuţ Badea arată mult mai bine cel puţin pe faza defensivă. Sunt mult mai siguri. În ultimele două meciuri nu au primit gol, ceea ce spune multe despre felul în care Ionuţ Badea a schimbat în bine echipa. Chiar dacă nu mai tragem speranţe la locul 1, pentru că Dinamo s-a detaşat faţă de noi, avem motivaţie. E în joc orgoliul nostru de fotbalişti, e motivaţia faţă de suporteri, familie, faţă de fiecare dintre noi din acest grup pe care l-am format. Trebuie să terminăm acest campionat cu capul sus. Ar fi o dezamăgire să pierdem şi locul 8”, a declarat Nicolae Muşat.

Convins de faptul că FC Botoşani va trebui să se întrebuinţeze serios pentru a-şi trece în cont victoria în meciul cu Concordia Chiajna s-a arătat şi Răzvan Tincu. Fost jucător al ilfovenilor, Tincu susţine că adversarul de astăzi are jucători valoroşi care pot pune probleme oricărei formaţii.

„Noi trebuie să fim foarte bine pregătiţi din punct de vedere mental. Dacă vom fi aşa, 100% vom câştiga acest meci. Nu mă interesează cine va retrograda. Eu vreau să facem noi cât mai multe puncte şi să fim pe locul 8. Chiar nu mă interesează cine va retrograda”, a declarat Răzvan Tincu.

Partida FC Botoşani – Concordia Chiajna va începe la ora 18:30 și va fi transmisă în direct de Digi Sport, Telekom Sport şi Look.

 

Citește și...