Jude Law, tată pentru a șasea oară la 47 de ani

Publicat: 16/09/2020 | 13:27
Jude Law, tată pentru a șasea oară la 47 de ani

Jude Law a devenit tată pentru a șasea oară. Actorul în vârstă de 47 de ani a dat fericita veste într-o emisiune. 

Soția actorului, Phillipa Coan, a adus pe lume primul lor copil, i-a confirmat actorul lui Jimmy Fallon în ediția de luni a The Tonight Show.

„Este cu adevărat minunat. Ne simțim destul de binecuvântați că am fost într-un moment în care am putut, ca familie, să ne cuibărim și să ne bucurăm de compania celuilalt și de fiecare zi după cum a venit”, a spus Law, în vârstă de 47 de ani.

„El şi Phillipa sunt atât de fericiţi împreună şi bucuroşi că-şi pot mări familia. Toată lumea e atât de încântată de această veste“, a spus un apropiat al cuplului, potrivit Daily Mail.    

Ideea de a avea mai mulţi copii este minunată”

„Îmi plac atât de mult copiii. De ce nu? Sunt foarte norocos să am o relaţie cu cineva de care sunt atât de îndrăgostit şi cu care mă distrez mai mult ca oricând în viaţa mea. Ideea de a avea mai mulţi copii este minunată“, declara actorul la începutul anului.

Jude a mai fost căsătorit cu actriţa Sadie Frost (54 de ani), alături de care are trei copii Rafferty (23 de ani), Iris (19 ani) şi Rudy (17 ani). Cuplul a divorţat în 2003. De asemenea, starul a mai avut relaţii cu actriţa Sienna Miller și cu modelul Samantha Burke, alături de care mai are o fiică. 

În 2015, Jude a devenit din nou tatăl unei fetiţe, născută de cântăreaţa Catherine Harding.  Jude Law şi Phillipa Coan s-au căsătorit în 2019 după aproape patru ani de relaţie. Cununia civilă a avut loc în centrul Londrei, la Primăria Old Marylebone. La eveniment au participat doar familia şi câţiva prieteni apropiaţi. Phillipa Coan este de profesie psiholog, însă are şi propria companie, Stride, specializată în îmbunătăţirea performanţelor angajaţilor.   

Foto: Shutterstock