Acasă » Știri » Judecatoarea lui Giovani Becali a regizat circul din sala: „Sa va fereasca Dumnezeu sa ajunga familia mea sa conduca tara asta”!

Judecatoarea lui Giovani Becali a regizat circul din sala: „Sa va fereasca Dumnezeu sa ajunga familia mea sa conduca tara asta”!

De: Cancan 25/11/2015 | 08:43
Judecatoarea lui Giovani Becali a regizat circul din sala: Sa va fereasca Dumnezeu sa ajunga familia mea sa conduca tara asta!

Scandalul facut de Giovani Becali in sala de judecata, cand a umilit-o pe judecatoarea Geanina Terceanu a fost regizat chiar de aceasta, sustin procurorii. Totul a fost facut pentru "credibilitate"
 

Procurorii DNA au probe ca judecatoarea Geanina Terceanu este cea care a regizat circul facut de Ioan Becali in sala de judecata, in 2012, la procesul dosarului „Transferurilor”, cand impresarul a strigat cuvinte grele, umilind-o pe magistrata. Instanţa Curţii de Apel Bucuresti a motivat ieri decizia prin care a trimis-o dupa gratii, pentru 30 de zile, pe judecatoarea Geanina Terceanu, cercetata de procurorii DNA pentru luare de mita. Aceeasi masura a fost luata si faţa de Ioan si Victor Becali, acuzaţi de dare de mita, care insa se afla in penitenciar, unde isi ispasesc pedepsele primite in dosarul „Transferurilor”.

Ioan Becali

Noi detalii incendiare ies la iveala din dosarul in care magistratul Terceanu este acuzat ca a luat o spaga de 220.000 de euro pentru a-i achita pe „greii“ din fotbal, arata ziarul „Adevarul”. Pentru o asemenea spaga, judecatoarea a acceptat de buna voie sa fie umilita de Giovani Becali in sala de judecata.

 

judecatoarea terceanu

Procurorii DNA deţin probe ca Terceanu nu numai ca s-a targuit ca la piaţa pentru mita pe care o voia pentru a da achitare in dosarul „Transferurilor”, dar a pus la punct si toate detaliile afacerii. Inclusiv circul pe care l-a facut Giovani Becali in sala de judecata.

Mai exact, in 2012, pe parcursul judecarii dosarului „Transferurilor”, Giovani Becali nu s-a sfiit sa faca un scandal-monstru in sedinţa prezidata de Geanina Terceanu. „Sa va fereasca Dumnezeu sa ajunga familia mea sa conduca ţara asta! Sa va vad atunci daca faceţi dreptate sau nu! Ca trebuie sa o faceţi! Aaa, daca aţi consemnat ce a zis martorul, saru’-mana! Pot sa va sarut mana? V-ar placea, dar ce doamna? Sunteţi sub ordin sa se scrie cum vrea martorul?“, racnea Becali plin de indignare in sala de judecata. Ulterior a iesit la iveala ca spectacolul avea insa rolul a se lasa impresia ca inculpaţii se asteapta sa primeasca pedepse grele, iar regia aparţine chiar judecatoarei „umilite“.

Geanina Terceanu
Geanina Terceanu

 

Familia trebuia sa para ingrijorata

Unul dintre denunţatorii din acest caz, care este chiar ruda cu fraţii Becali, a povestit anchetatorilor ca judecatoarea Terceanu le-a transmis impresarilor cum sa se poarte in sala de judecata la pronunţarea sentinţelor masluite. „Totodata, judecatoarea mi-a spus ca, in momentul in care va pronunţa soluţia de achitare, sa spun familiei Becali sa para ingrijoraţi de soluţia care se va pronunţa“, a declarat Gabriela Manole, soţia lui Teodoris Manole, cel de-al doilea denunţator.

 

ioan becali

Pentru a minimiza riscurile la care se expunea prin incasarea mitei, judecatoarea Terceanu a folosit adevarate tehnici de conspirativitate, desprinse parca din filmele poliţiste. Ea a impus aceste reguli si intermediarilor spagii – soţii Manole. Astfel, acestia au folosit telefoane cu cartele prepay si comunicau codificat. „M-am dus la judecatoare acasa si i-am transmis ca familia Becali este de acord sa dea cei 105.000 euro. Cu aceasta ocazie, am stabilit de comun acord cu judecatoarea ca, in cazul in care voi primi banii de la familia Becali, sa ii dau doua bipuri pe telefonul dedicat cu aceasta, iar in cazul in care nu am primit banii, sa ii dau un singur bip“, a declarat Gabriela Manole.

Spaga din punga de chipsuri

Judecatoarea si-a luat si alte masuri de precauţie. Astfel, intermediara a fost pusa sa ceara banii de la Victor Becali in plicuri, pe care acesta sa-i lase in anumite locuri. in final, spaga a fost ascunsa intr-o punga de cipsuri.

„Dupa cateva zile, m-am intalnit cu Becali Victor in acelasi loc, de aceasta data chiar in magazinul Penny Market si am stabilit sa ne plimbam printre rafturi, fara sa ne vorbim, si sa imi lase banii intr-un plic, pe un raft. Acesta mi-a lasat banii pe un raft din magazin si eu i-am luat imediat, dupa care am plecat, de asemenea, fara sa ne vorbim. Imediat dupa ce am luat banii de la Becali Victor, i-am dat judecatoarei doua bipuri, aceasta inţelegand, in acest mod, ca am luat banii. in aceeasi zi, asa cum convenisem cu judecatoarea, am mers in satul Movila, avand banii asupra mea si am identificat casa surorii judecatoarei. (…) La scurt timp, a venit la casa surorii sale si judecatoarea Terceanu Geanina, astfel ca m-am intalnit cu ea pe drum. M-am facut ca nu o cunosc si am mers in paralel cu ea, pana cand ne-am apropiat de casa surorii ei. (…) I-am dat banii surorii judecatoarei intr-un plic introdus intr-o punga de chipsuri“, a mai povestit martora.

(Gabriel Constantinescu)

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Sfântul Gheorghe, sărbătoare IMPORTANTĂ pentru români. Ce nu ai voie să faci astăzi. Tradiții și obiceiuri
Sfântul Gheorghe, sărbătoare IMPORTANTĂ pentru români. Ce nu ai voie să faci astăzi. Tradiții și...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
PRIMELE IMAGINI din spital cu Adrian Mititelu junior! CUM ARATĂ după ce a luat antidepresive și a fost internat de urgență la Floreasca
PRIMELE IMAGINI din spital cu Adrian Mititelu junior! CUM ARATĂ după ce a luat antidepresive...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Gabriela Cristea, succes în afaceri. Mama adoptivă a vedetei rupe tăcerea: „Știu că le merge foarte bine”
Gabriela Cristea, succes în afaceri. Mama adoptivă a vedetei rupe tăcerea: „Știu că le merge...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
„L-am întrebat ce să-i scriu pe cruce” Oana a rămas fără cuvinte când a auzit răspunsul lui Viorel Lis! Nimeni nu se aștepta la așa replică
„L-am întrebat ce să-i scriu pe cruce” Oana a rămas fără cuvinte când a auzit...
Surpriză  în Clanul Cordunenilor! El e NOUL ȘEF după moartea lui Costel
Surpriză în Clanul Cordunenilor! El e NOUL ȘEF după moartea lui Costel
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Satul din Europa considerat mai frumos decât Veneția. E extrem de liniștit și nu vei vedea nicio mașină
Satul din Europa considerat mai frumos decât Veneția. E extrem de liniștit și nu vei...
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland, dar are prețuri mai mici
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland,...
Legea care a intrat în vigoare în România. Este o premieră națională
Legea care a intrat în vigoare în România. Este o premieră națională
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
Vestea așteptată de toți pensionarii. Data la care vor fi virați banii pe luna mai
Vestea așteptată de toți pensionarii. Data la care vor fi virați banii pe luna mai
Cum arătau Teo Trandafir și Mircea Badea în 1994, când debutau la Tele 7abc. Imagini de COLECȚIE din urmă cu 30 de ani
Cum arătau Teo Trandafir și Mircea Badea în 1994, când debutau la Tele 7abc. Imagini...
Spaima litoralului i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale Prinţişorului Craiovei
Spaima litoralului i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale Prinţişorului...
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era atentă: „Am făcut-o să o ajut!”. Camerele de filmat au surprins întregul moment
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de ziua ei de naștere
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
Alexandra Stan, noi declarații despre relația cu milionarul belgian. Cuvinte dure despre foștii parteneri
Alexandra Stan, noi declarații despre relația cu milionarul belgian. Cuvinte dure despre foștii parteneri
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost internat de urgență la ATI Floreasca! Exclusiv
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost...
Ce trebuie să ai în casă de Sfântul Gheorghe ca să fii ferit de farmece și rele până la finalul anului. Vei ține ghinionul departe de familie
Ce trebuie să ai în casă de Sfântul Gheorghe ca să fii ferit de farmece...