Judecatorul a decis! De ce a primit citatie la Judecatorie actrita Anca Sigartau

Publicat: 28/05/2015 | 22:33
Judecatorul a decis! De ce a primit citatie la Judecatorie actrita Anca Sigartau

Actrita Anca Sigartau, in prezent directoarea Teatrului din Bacau, s-a vazut prinsa fara voia ei intr-un razboi al companiilor de asigurari. Artista a fost chemata in fata judecatorului, pentru un accident de circulatie!

Procesul in care a fost citata Anca Sigartau s-a incheiat la Judecatoria Sectorului 3, care insa nu a luat o decizie care sa o puna pe actrita intr-o situatie delicata. Potrivit unor surse judiciare, ea a fost implicata intr-un accident usor de circulatie, din care nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale. Asa cum se procedeaza in cazul tamponarilor, actrita a perdat o copie dupa asigurare, pe care pagubitul a folosit-o pentru a-si repara masina. Numai ca societatea de asigurare care a achitat costurile reparatiei a hemat in judecata cealalta companie de asigurari, pentru a nu iesi in pierdere.

anca sigartau

Le-a explicat magistratilor accidentul

In timpul procesului, Anca Sigartau a fost chemata in calitate de martor, pentru a explica circumstantele accidentului. Avand insa asigurarea RCA valabila, ea nu a fost obligata la plata, litigiul transandu-se in instanta intre cele doua firme de asigurari, una reclamanta, cealalta parata.

anca sigartau

„Admite cererea. Obliga parata la plata catre reclamanta a sumei de 2.816,81 lei, reprezentand debit principal, la care se adauga penalitati in cuantum de 0,1% pe zi de intarziere, aferente debitului principal, de la data 04.07.2014 pana la data achitarii integrale a debitului. Obliga parata la plata catre reclamanta a sumei de 222,17 lei, cu titlu de cheltuieli de judecata” se arata in decizia instantei.
In urma cu doar o luna, actrita Anca Sigartau s-a aflat in centrul unui scandal de proportii. Ea a fost acuzata ca a obtinut pe pile postul de director al Teatrului Bacovia din Bacau. Castigarea concursului a fost pusa pe seama unei relatii mai vechi cu unii dintre membrii comisiei, si ei actori de prestigiu

(M.N.)
 

Citește și...