Juve ținută în șah de Ajax la Amsterdam »» Barca se impune la limită pe „Old Trafford!”

Autor: Cristian P
Publicat: 11/04/2019 | 16:09
Juve ținută în șah de Ajax la Amsterdam »» Barca se impune la limită pe „Old Trafford!”
Juventus Torino a terminat nedecis, scor 1-1 (1-0) duelul din prima manșă a sferturilor de finală ale Champions League susținut în Olanda cu Ajax Amsterdam.

Campioana en-titre a Italiei a intrat la cabine cu avantaj minim pe tabela de marcaj după ce starul Cristiano Ronaldo a reluat spectaculos din plonjon cu capul la ultima fază a primului mitan, acesta fiind al 125-lea gol marcat de lusitan în Champions League.

La doar 30 de secunde de la reluarea partidei, Neres a punctat restablind egalitatea. La socrul de 1-1 cele două echipe au lăsat impresia că se mulțumesc cu rezultatul de pe tabelă, ambele tabere preferând să apere rezultatul, deznodământul calificării urmând a se stabili peste o săptămână la Torino.

În ulimul meci al manșei tur din cadrul sferturilor de finală ale Champions League, pe „Old Trafford”, Barcelona s-a impus cu 1-0 (1-0) în fața celor de la Manchester United. Unica reușită a partidei i-a fost acreditată de arbitri fotbalistului gazdelor Shaw, la o minge trimisă cu capul de Suarez după o centrare a lui Messi, balon care orcum intra în plasă.

Toate cele patru meciuri din cadrul manșei retur a sferturilor de finală din Champions League se vor disputa săptămna viitoare.

Marți, 16 aprilie, se vor disputa duelurile Juventus Torino- Ajax Amsterdam și FC Barcelona- Manchester United, în timp ce miercuri, 17 aprilie, vor avea loc duelurile dintre FC Porto- Liverpoool și Manchester City- Tottenham. În turul acestor două partide, „cormoranii” s-au imppus cu 2-0 în timp ce Tottenham a obținut o victorie nesperată cu 1-0 într-un meci în care City a ratat un penalty.

Citește și...