Kamara, anunț cutremurător: “Fiul meu a făcut stop cardiac “

Publicat: 14/03/2019 | 11:39

Kamara are un băiețel din relația cu Oana, care s-a confruntat cu diverse probleme încă de la naștere. Cântărețul a făcut mărturisiri cutremurătoare despre micuțul Leon, care făcuse stop cardio-respirator chiar în timpul alăptării.

Dacă aş avea doar o carte de tras, de exemplu, aş schimba ziua în care s-a născut Leon şi s-o fac pe fosta mea soţie să nu mai plece la mare, ca Leon să se fi născut la Bucureşti prin cezariană daca era în ziua respectivă. Ea nu avea voie să nască natural, trebuia să o facă prin cezariană şi apoi nu l-au pus nici la incubator şi a făcut un stop cardio-respirator când l-a alăptat şi de aici problemele. Fiindcă el s-a născut sănătos, numai că era micuţ. Aceea ar fi ziua când aş vrea să ajung. Pe 24 mai, seara, pentru că pe 25 a născut, pe la 6 dimineaţa”, a declarat Kamara, pentru click.ro.

Kamara, scrisoare răvășitoare pentru fiul bolnav și fosta soție, Oana

Oana și Kamara au divorțat anul trecut, după un mariaj presărat cu bune și rele. Frumoasa brunetă i-a oferit artistului un moștenitor, însă, din nefericire, micuțul Leon are probleme grabe de sănătate: paralizie cerebrală De altfel, acesta este și motivul pentru care cântărețul a acceptat provocarea “Ferma” 2019! Rămas în show-ul de la Pro TV după primele,  Kamara i-a scris o scrisoare emoționantă fiului său, dar și fostei sale soții.

Prezentatoarea Mihaela Rădulescu a fost cea care a citit scrisoarea artistului către cei de acasă, la telefon: “Începe așa: Leonuț, iubitul meu băiețel, tata te iubește nespus de mult. Pentru tine sunt aici, leuțul meu, ai grijă de mămica ta minunată și nu o supăra, că te iubește mult. Te iubesc, Leon! Și scrie mare aici: Oana, îți mulțumesc mult pentru tot”.

Citește și: Fiul lui Kamara va fi operat în străinătate! Declarații emoționante ale artistului: „Acel doctor iresponsabil…”

Reacția fostei soții a artistului de culoare a fost una impresionantă. “Noi suntem divorțați, dar știu că îi este foarte dor de Leon și că tot ce face face pentru el. Și are dreptate: Leon este cel mai minunat copil și merită absolut orice. (…)”.  Emoționată de situație, Mihaela Rădulescu i-a transmis Oanei mesajul: “Îți doresc din toată inima sănătate, putere și mă bucur că am vorbit la telefon”.

Citește și...