Kamara mai are nevoie de bani pentru operațiile fiului său: “Implică niște riscuri”. Urmează alte 2 intervenții chirurgicale pentru Leon

Publicat: 30/06/2020 | 16:56

Problemele de sănătate ale băiețelului lui Kamara nu s-au încheiat, iar costurile operațiilor, dar și drumurile până la clinicile unde vor avea loc intervențiile chirurgicale sunt destul de mari… Acestea depășesc suma pe care cântărețul de la trupa Alb Negru a reușit să o strângă din donații și nu numai. Pe lângă noua operație din Spania pe care Leon o va avea în curând, mai urmează alte două intervenții chirurgicale.

Citește și: Kamara, declarații uluitoare după ce fosta lui soție a renunțat la videochat: “Mi-a spus că ea vrea să facă asta pentru…”

Kamara, îngrijorat pentru noua operație a fiului său: “Implică niște riscuri”

Kamara a oferit de curând un interviu emoționant despre următoarea operație la care va fi supus fiul său. Aceasta va avea loc în Spania, a spus carismaticul artist și, după ce a stat de vorbă cu unul dintre medicii care se va ocupa de Leon, a aflat că există anumite riscuri. Cu toate acesta, el se roagă pentru ca intervenția să fie una încheiată cu succes, iar recuperarea să fie ușoară și cât mai rapidă.

Nu rata: Video copleșitor cu băiețelul bolnav al lui Kamara. Leon conjugă verbul a crește: “Of,  Doamne, când te ascult…”

“E o operație care se face în Spania. Ideea este că a doua zi ne lasă să plecăm, însă există niște temeri pentru noi pentru că este vorba de o anestezie înainte de toate, care implică niște riscuri. Sunt niște lucruri din punct de vedere medical care ne fac să ne punem întrebări, dar tocmai de aceea căutăm niște lămuriri și la alți medici să înțelegem dacă totul este în regulă, dar s-a putea să fie niște chestiuni standard și să ne facem griji degeaba”, a declarat artistul în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Descoperă și: Ea este fiica secretă a lui Kamara! Sara are 19 ani și e tunsă ZERO

Kamara Ghedi a mărturisit la un moment dat că, în urma campaniilor pe care le-a făcut pe rețele de socializare, a mai strâns din banii de care are nevoie pentru Leon, însă, mai are nevoie.

“Operația trebuie să se repete o dată la opt luni și se face de două sau trei ori. Sper ca totul să se desfășoare așa cum am prevăzut și Leon să facă progresele pe care toți ni le dorim. Toate cele trei intervenții costă 15.000 de euro, dar mai este și drumul, mai e și recuperarea de după. Sunt foarte multe lucruri. Mai este vorba și de intervenția din SUA care este cea mai scumpă și care cu tot cu cheltuieli de deplasare poate ajunge la 60.000 de euro”, a mai spus Kamara în cadrul interviului.

Citește și...