Kamer Qaka este oficial jucătorul FCSB!

Autor: Cristian P
Publicat: 17/05/2018 | 09:30
Kamer Qaka este oficial jucătorul FCSB. După şapte ore de negocieri, părţile au bătut ieri palma, iar jucătorul a semnat un contract valabil pe cinci ani. Totul a durat atât de mult şi pentru că în acest timp jucătorul albanez a efectuat şi vizita medicală.

Qaka va avea o clauză de 20 milioane de euro, lucru confirmat de preşedintele Argăseală. „E o clauză pe care am negociat-o împreună”, a spus conducătorul „roş-albaştrilor”.

Mijlocaşul le va ţine pumnii strânşi noilor săi colegi duminică, titlul aducându-l mai aproape de visul său ca fotbalist: să joace în Liga Campionilor, cea mai importantă competiţie intercluburi. „Sunt foarte bucuros, înseamnă enorm acest transfer. Abia aştept să joc la FCSB, sper să o fac şi în Liga Campionilor”, a spus jucătorul.

FCSB a confirmat transferul lui Qaka.

Kamer Qaka este un fotbalist albanez născut pe 11 aprilie 1995, la Pec (Kosovo). Acesta a emigrat în copilărie, alături de familie, în Norvegia şi a început fotbalul la Academia Valerenga Oslo. În 2013 a fost transferat de Raufoss IL, la care a rămas până în februarie 2014, când a ajuns la Honefoss. Au urmat Sarprsborg 08 şi Kristiansund BK, pentru ca în iulie 2017 să se transfere gratuit la CSM Iaşi.

În Copou, mijlocaşul de 23 de ani a evoluat în 30 de partide oficiale, oferind două pase de gol. De asemenea, a debutat pentru echipa naţională a Albaniei în 2017, având, până în prezent, două meciuri internaţionale.

FCSB este pe locul 2 în play-off-ul Ligii i la distanță de un punct de CFR CLuj iar duminică speră într-un pas greșit al ardelenilor pentru a mai spera la titlul de campioană în acest sezon.

 

 

 

Citește și...