Kanal D a făcut anunțul-bombă! Ce se întâmplă cu Andreea Bănică

Publicat: 29/01/2019 | 11:04

Seria invitaților surpriză la „Bravo, ai stil!” continuă și în această săptămână, odată cu prezența la masa juraților a uneia dintre cele mai în vogă cântărețe, un fashion icon care a inspirat, fascinat și creat un adevărat trend printre tinerele din România.

Andreea Bănică se alătura juraților „Bravo, ai stil!” pe parcursul acestei săptămâni. Artista nu este străină de emisiunea de fashion întrucât cunoaște în detaliu conceptul acestui show, fiind prezentatoarea „Bravo, ai stil!”.

Andreea Bănică a declarat că se bucură că va trăi din nou această experiență, vedeta așteptându-se la surprize de proporții din partea concurentelor emisiunii.

Mă bucur să mă reîntorc pe platoul , în calitatea de jurat al emisiunii. Abia aștept să le cunosc pe fete și sunt sigură că va fi o săptămână plină de surprize. Voi incerca să fiu obiectivă, dar și blândă cu concurentele, pentru că sigur au deja multe emoții și este o presiune mare pe ele să vină într-un show atât de iubit, la care standardele au fost tot mai ridicate, de la un sezon la altul„, a spus Andreea Bănică.

O altă surpriza pregătită telespectatorilor Kanal D este dată de faptul că în prima ediție a acestei săptămâni, difuzată miercuri, la ora 23:00, aceștia o vor putea cunoaște pe noua concurentă cu drepturi depline, care își va etala veleitățile stilistice, pentru titlul de cea mai stilată femeie din România.

Citește și...