Kanye West vrea la Casa Albă! Ce anunț a făcut celebrul rapper. “Acum trebuie să…”

Publicat: 05/07/2020 | 09:32
Kanye West vrea la Casa Albă! Ce anunț a făcut celebrul rapper. “Acum trebuie să…”

Kanye West este un rapper și producător din SUA, care nu este deloc mulțumit de drumul pe care merge țara sa. Motiv pentru care a decis să candideze la alegerile prezidențiale care vor avea loc în luna noiembrie, ferm convins fiind că poate schimba în bine lucrurile din Statele Unite ale Americii.

VEZI AICI: CUM ARATĂ VILA LUI KIM KARDASHIAN ȘI A LUI KANYE WEST ÎN CARE PETREC IZOLAREA. VALOREAZĂ 20 DE MILIOANE DE DOLARI

Acum trebuie să îndeplinim promisiunea Americii prin a avea încredere în Dumnezeu, a ne uni viziunile și a ne construi viitorul. Eu candidez pentru președinția Statelor Unite! # 2020VISION„, a declarat Kanye West, potrivit AFP.

În vârstă de 43 de ani, Kanye West are o avere colosală, de ordinul miliardelor de dolari. Într-una dintre melodiile pe care le-a lansat, îl îndeamnă pe ascultator “țintește stelele și, dacă eșuezi, aterizezi pe un nor”. Artistul nu a oferit detalii suplimentare referitor la candidatura sa.

Kanye West, întâlnire cu Donald Trump

În ultimii ani, Kanye West a apărut des pe prima pagină a publicațiile tip tabloid din SUA cu problemele sale psihiatrice și cu observațiile controversate despre sclavie. În plus, de fiecare dată când a avut ocazie, și-a manifestat susținerea pentru Donald Trump, cu care, de altfel, s-a și întâlnit în Biroul Oval, în 2018.

NU RATA: KANYE WEST ARE PROBLEME GRAVE DE SĂNĂTATE, DAR REFUZĂ SĂ-ȘI IA MEDICAMENTELE!

Va veni momentul în care voi fi președintele Statelor Unite„, declara rapperul într-un interviu acordat după întâlnire.

În iunie, artistul a lansat o altă piesă cu puternic tonuri biblice, “Spălați-ne în sânge”. În clip sunt prezentate imagini ale demonstrațiilor anti-rasism care au zguduit, recent, Statele Unite ale Americii.