Karmen merge la psiholog și a vorbit sincer despre motivul pentru care a decis să facă terapie: “Devenind mamă, mi-am dat seama că…”

Publicat: 03/07/2020 | 13:06

Asaltată de numeroase mesaje în care a fost întrebată despre problemele pe care le are și care au determinat-o să meargă la psiholog, Karmen a transmis un mesaj înregistrat în care a vorbit despre această schimbare din viața ei. În timpul declarațiilor, fiica lui Adrian Minune a dezvăluit și unul dintre principalele motive pentru care a decis să facă terapie.

Citește și: Karmen Simionescu și-a speriat fanii. Anunțul de pe Instagram care a speriat pe toată lumea

Karmen, despre motivul pentru care a decis să meargă la psiholog

La 22 de ani, Karmen se simte o femeie împlinită atât pe plan personal, cât și profesional. Fata cea mare a lui Adrian Minune are un soț grijuliu, o fiică superbă și își face timp și pentru proiectele muzicale și nu numai. În urmă cu câteva ore, cântăreața a vorbit despre ședintețe pe care le face la psiholog și a subliniat cât de important este ca exemplul ei să fie urmat de cât mai mulți oameni. De altfel, printre vedetele de la noi care încurajează mersul la terapeut se numără și Andreea Bălan.

“Când cineva merge la psiholog, credem că are automat și o problemă. Dar nu este așa. Eu consider că așa cum avem grijă de exteriorul nostru, așa trebuie să avem grijă și de mintea și sufletul nostru. De ce? Ce faci pentru sufletul tău? Răspunde-ți singur la întrebarea asta și îți răspund și eu în felul următor: eu, pentru sufletul meu, mă rog – nu o să dezbat acum subiectul cu credința, pentru că ajungem foarte departe. Dacă ți-ai răspuns cert și din prima ți-ai răspuns la întrebarea asta: «Bă, eu pentru sufletul meu fac X lucru», foarte bine, ești pe drumul cel bun. Dacă nu, gândește-te că totul ar fi mult prea simplu ca viața asta să se rezume la doar ce e la suprafață așa… Să te distrezi, să te căsătorești, să faci copii și s-a terminat viața, gata.

Iar pentru mintea ta, eu cred că e foarte important să știi să își controlezi gândurile, pentru că suntem oameni și cu toții avem frici; cu toții avem nebunii și filme în cap (…). când viața devine complicată, unii oameni nu fac față singuri. Cunosc extrem mulți oameni care au trecut prin depresii, atacuri de panică și așa mai departe. Nu știu dacă știți, dar cam astea sunt bolile generației noastre”, a mărturisit artista pe înregistrările urcate recent pe Instagram Stories.

Nu rata: Câte operaţii are, de fapt, Karmen Minune! A spus adevărul chiar ea despre silicoane

Ulterior, Karmen a spus că unul dintre motivele principale pentru care a decis să facă terapie este reprezentat de creșterea și educația fiicei sale, Sofia Rossa Maria.

“Foarte multă lume mă întreabă cum reușesc să am încredere în mine și să fiu atât de sigură pe mine și să eman asta mai departe. Făcând toate cele trei lucruri, având grijă de exterior, interior care interior înseamnă minte și suflet – mie îmi sună imposibil să nu reușești să fii o femeie sigură pe tine, să ai încredere că ceea ce faci este bine, să crești frumos.

Devenind mamă, am realizat că e foarte important ceea ce dai mai departe. Și aici mă refer la: comportament, la învățături, la nu știu… absolut tot ce face o mamă. Nu știu dacă știți, dar copii copiază exact ce fac părinții. Și atunci când realizezi că ești un exemplu pentru copilul tău, devii mai grijuliu cu lucrurile pe care le faci. În concluzie, mersul la spiholog nu este neapărat pentru o problemă”.

Află și: Fiica lui Adi Minune a făcut anunțul așteptat de toată lumea. Fanii lui Karmen, în extaz: “E treabă serioasă”

În finalul mesajului video, fiica lui Adrian Minune i-a îndemnat pe internauți să îi lase întrebări pentru doamna psiholog la care merge, iar ea va fi mesajerul lor. Când va avea răspunsurile specialistei, vedeta le va împărtăși acestora explicațiile.