Kate a dezvăluit din greşeală care este sexul copilului pe care îl va avea cu prinţul William: „Sper că nu o să aibă băiat”

Publicat: 06/03/2013 | 11:00
Kate a dezvăluit din greşeală care este sexul copilului pe care îl va avea cu prinţul William: „Sper că nu o să aibă băiat”

Chiar dacă nu a dorit să se afle care este sexul copilului, Kate Middleton a dezvăluit din greşeală acest lucru.

Potrivit unei femei care a venit să o întâmpine pe ducesă în vizita ei din Grimsby, Kate, care este însărcinată în cinci luni, i-a dat un indiciu că aşteaptă o fetiţă.

„Doamna de lângă mine i-a dat un ursuleţ de pluş, iar ducesa a răspuns: Mulţumesc, o să îl iau pentru f… Ea s-a oprit brusc, însă, din declaraţie. Atunci eu i-am spus: Vrei să spui fiică, nu-i aşa? Ea a răspus: Nu, nu ştim. Şi eu i-am zis: Oh, cred că ştiţi, după care ea a mai spus că nu vor să spună”, a declarat Sandra Cook.

Femeia care i-a oferit ursuleţul lui Kate era prea emoţionată pentru a-şi aduce aminte conversaţia.

„Sper că ducesa nu o să aibă băiat, pentru că atunci o să pic prost, dar în mod sigur a zis „f..””, a mai spus Sandra Cook, potrivit Romania TV.

Familia regală nu doreşte să comenteze informaţia şi insistă că William şi Kate nu au aflat încă sexul bebeluşului care se va naşte în iulie.