Kate Hudson este însărcinată pentru a treia oară! Primele poze cu burtica de gravidă

Autor:
Publicat: 18/06/2018 | 19:22

Actriţa americană Kate Hudson va deveni mamă pentru a treia oară, fiind însărcinată cu primul ei copil cu actualul iubit, muzicianul Danny Fujikawa, cu care are o relaţie de un an, potrivit people.com. Actriţa în vârstă de 38 de ani a făcut anunţul vineri şi a dezvăluit că va avea o fetiţă.

Actrița a fost fotografiată de paparazzi pe o plajă din Skiathos, unde se află alături de iubitul ei, Danny Fujikawa, dar şi de alţi prieteni. Deşi au o relaţie de doar un an, actriţa spune că îl cunoaşte pe muzician, care este fratele vitreg al celei mai bune prietene a ei, de 15 ani.

Fujikawa a înfiinţat, în 2013, casa de discuri Lightwave Records şi a fost chitaristul trupei folk-rock Chief, care s-a destrămat în 2011.

Hudson mai are un fiu în vârstă de 6 ani, Bingham, cu Matthew Bellamy, solistul trupei Muse, de care s-a despărţit în 2014, după ce s-au logodit în 2011. De asemenea, actriţa are un fiu, Ryder, în vârstă de 14 de ani, dintr-un mariaj anterior, cu Chris Robinson, fost solist al formaţiei The Black Crowes.

Kate Hudson, fiica actorilor Goldie Hawn şi Bill Hudson, a devenit cunoscută în 2001 graţie rolului din filmul „Aproape celebri/ Almost Famous”, obţinând ulterior roluri principale într-o serie de producţii hollywoodiene de succes, precum „Cum să scapi de un tip în 10 zile/ How to Lose a Guy in 10 Days”, „Cheia schelet/ The Skeleton Key”, „Mămică de ocazie/ Raising Helen”, „Noi doi şi Dupree”, „Aurul nebunilor” şi „Războiul mireselor/ Bride Wars”.