Katie Price și fostul stripper Kieran Hayler s-au despărțit din nou! S-a cuplat cu un fotbalist celebru

Publicat: 11/05/2018 | 11:03

Personalitatea TV Katie Price și Kieran Hayler și-au spus: „Adio!” pentru a treia oară. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar). Fostul stripper crede că soția lui se întâlnește cu alți bărbați. Mai mult, el este convins că mama celor doi copii ai săi l-ar fi înlocuit cu un fotbalist din Premier League. Presa din Regatul Unit a titrat că moștenitorii rămân în grija lui Kieran Hayler, deocamdată.

Potrivit jurnaliștilor de la The Sun, fostul stripper crede că fosta lui parteneră, Katie Price, se întâlnește deja cu celebrul fotbalist Shane Duffy. Toate acestea în timp ce Kieran Hayler a rămas în reședința familiei ca să aibă grijă de copiii pe care vedeta i-a făcut cu el: Jett, în vârstă de cinci anișori și Bunny, de patru – dar și de ceilalți trei ai lui Katie din relațiile anterioare: Harvey Price, Princess Tiaamii Crystal Esther Andre, Junior Savva Andreas Andre.

Katie Price i-a dăruit doi copii lui Kieran Hayler

Citește și: Katie Price şi bărbăţelul ei, Kieran Hayler, s-au întors la Londra! Stripperul va semna un contract prenupţial foarte strict!

Vedeta britanică s-a căsătorit cu celebrul stripper în 2013. Ei au împreună doi copii, iar Katie Price mai are alți trei din mariajele anterioare.

Citește și: Atentie, fotografii sexy! Katie Price, calare pe armasar!

Citește și...