Katy Perry a născut! Cântăreața a devenit mămică și este în culmea fericirii. Priam imagine cu micuța Daisy

Autor:
Publicat: 27/08/2020 | 19:51

Katy Perry a născut și este în culmea fericirii. Cântăreața a adus pe lume o fetiță, pe care a numit-o Daisy Dove.

În luna aprilie, Orlando Bloom şi Katy Perry au dezvăluit că aşteaptă un copil și sunt nerăbdători să își intre în rolul de părinți. La începutul lunii martie, cântăreaţa americană, care are de mai mult de trei ani o relaţie cu actorul Orlando Bloom, a anunţat, prin intermediul videoclipul piesei „Never Worn White”, că este însărcinată.

Anunțul că micuța Daisy a ajuns pe lume a fost făcut de cei doi părinți prin intermediul rețelelor de socializare. Mai mult, pentru a marca naşterea copilului lor, cei doi au deschis o pagină pentru donaţii în sprijinul mamelor care urmează să nască și care nu au parte de o îngrijire medicală corespunzătoare. (CITEȘTE ȘI: CORONAVIRUS A SPERIAT VEDETELE DE LA HOLLYWOOD! KATY PERRY ȘI ORLANDO BLOOM ÎȘI AMÂNĂ NUNTA)

Cei doi au făcut anunțul prin intermediul unei postări pe Instagram, via UNICEF, organizație unde sunt ambasadori.

„Suntem îmbătați de iubire și entuziasmați de venirea pe lume a fiicei noastre. Dar știm că suntem norocoși și nu toată lumea are parte de o naștere liniștită ca a noastră. În întreagă lume sunt probleme în domeniul medical și la fiecare 11 secunde o mamă sau un nou născut își pierde viața, de multe ori din cauze care puteau fi preîntâmpinate.

De când cu COVID-19, viața multor non născuți este la mare risc din cauza lipsei accesului la apă, la săpun, la vaccinuri sau la medicamente care să prevină boala. Ca părinți de nou născut, asta ne frânge inima și empatizam acum mai mult că niciodată cu părinții cu probleme”, au spus într-un comunicat Katy Perry și Orlando Bloom.

 

View this post on Instagram

 

Posted @withregram • @unicef Welcome to the world, Daisy Dove Bloom! We are honoured to introduce Goodwill Ambassadors @KatyPerry and @OrlandoBloom’s new bundle of joy.⠀ ⠀ “We are floating with love and wonder from the safe and healthy arrival of our daughter,” Katy and Orlando told us.⠀ ⠀ “But we know we’re the lucky ones and not everyone can have a birthing experience as peaceful as ours was. Communities around the world are still experiencing a shortage of healthcare workers and every eleven seconds a pregnant woman or newborn dies, mostly from preventable causes. Since COVID-19 many more newborn lives are at risk because of the increased lack of access to water, soap, vaccines and medicines that prevent diseases. As parents to a newborn, this breaks our hearts, as we empathize with struggling parents now more than ever.⠀ ⠀ “As UNICEF Goodwill Ambassadors, we know UNICEF is there, on the ground, doing whatever it takes to make sure every expecting mother has access to a trained health worker and access to quality healthcare. In celebration of the heart we know our daughter already has, we have set up a donation page to celebrate DDB’s arrival. By supporting them, you are supporting a safe start to life and reimagining a healthier world for every child. We hope your ♥️ can bloom with generosity.⠀ ⠀ Gratefully-⠀ ⠀ Katy & Orlando.”⠀ ⠀ Please tap the link in our bio to support the most precious gift: a healthy child.

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Katy Perry și Orlando Bloom

Katy Perry și Orlando Bloom par foarte fericiți împreună și dornici să construiască o familie frumoasă. Cei doi pare că și-au găsit liniște unul în brațele celuilalt, ambii lăsând în spate mariaje nereușite. (VEZI ȘI: BOMBĂ ÎN SHOWBIZUL INTERNAȚIONAL! KATY PERRY ȘI ORLANDO BLOOM URMEAZĂ SĂ DEVINĂ PĂRINȚI. ARTISTA A ȚINUT SARCINA ASCUNSĂ)

Cântăreața a mai fost căsătorită cu actorul Russell Brand, de care a divorţat în 2011, după 14 luni de căsnicie. Iar Orlando Bloom a mai fost căsătorit în perioada 2010 – 2013 cu modelul Miranda Kerr, cu care are un fiu, Flynn, născut pe 6 ianuarie 2011.