Keo a spus adevărul despre prietenul lui: „Mihai Constantinescu a ascuns faptul că..”

Publicat: 15/05/2019 | 14:40
Keo a spus adevărul despre prietenul lui: „Mihai Constantinescu a ascuns faptul că..”

Fostul iubit al Andreei Bălan a ținut să lămurească multe dintre zvonurile care au apărut despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu. 

Mihai Constantinescu a fost internat în stare foarte gravă la Spitalul Floreasca, iar starea lui nu s-a ameliorat deloc. Ba dimpotrivă, medicii spun că artistul se află acum în moarte cerebrală.

Keo, care este finul lui Mihai Constantinescu, a aflat chiar de la soția artistului ce anume s-a întâmplat cu el cu doar câteva zile înainte să facă stop cardio-respirator.

Noi am fost împreună de Paşte. Părinţii ei au vorbit cu el chiar cu o seară înainte să se întâmple evenimentul recent. Era bine, era ok. Avea mai multe probleme pe care el a încercat să le ţină ascunse pentru că era un tip discret pentru că el voia ca publicul să primească doar muzică din partea sa. Era slăbit, dar Mihai are o putere extraordinară şi o dorinţă de a trăi şi de a învinge boala şi este un luptător”, a declarat Keo în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Ce șanse de supraviețuire are Mihai Constantinescu

Starea lui Mihai Constantinescu este din ce în ce mai gravă, conform unor informații sosite de la Spitalul Floreasca. Artistul a fost internat după ce a fost descoperit, inconștient, în locuința sa, de către soție, și transportat de urgență la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca. În cursul nopții de luni spre marți, Mihai Constantinescu a suferit încă un stop cardiorespirator.

Însă veștile nu sunt tocmai bune, deoarece șansele ca Mihai Constantinescu să supraviețuiască sunt de doar 0,0064%. Cum am ajuns la acest procent? Destul de simplu. Rata de supraviețuire în cazul unui stop cardio respirator este de 4%, iar cum artistul se află la al treilea infarct, rezultatul este de 0,0064% (4%*3).

 

Citește și...