”Kevin Spacey merită a doua șansă!” Cine i-a luat apărarea actorului

Publicat: 04/09/2018 | 23:32

”Kevin Spacey merită a doua șansă!”, a declarat Robin Wright, partenera lui Kevin Spacey în serialul „House of Cards”. După ce, cu doar două luni în urmă, actrița a preferat o atitudine mult mai distantă, precizând că îl cunoaște pe Spacey doar ca actor, acum a revenit asupra ideii și a transmis că o a doua șansă trebuie să fie valabilă și pentru el.

„Cred că fiecare om are abilitatea de a se îndrepta. În acest sens, la a doua şansă, sau cum vreţi să o numiţi. Absolut, cred în asta. Se numeşte dezvoltare”, a declarat ea, conform news.ro.

Robin Wright a mai declarat că îi pare rău pentru situația în care se află actorul, într-o anumită măsură, dar asta nu înseamnă că toți aceia care l-au acuzat nu ar fi trebuit să o facă.

„Îmi pare rău pentru oricine a cărui viaţă este arenă publică. Este un coşmar, vă imaginaţi. Ne facem treaba, o împărtăşim cu privitorii. De ce viaţa noastră privată trebuie să fie publică? Urăsc partea asta din industrie. Este atât de invazivă. Cred că viaţa privată a oricui trebuie să fie privată. Nu cred că trebuie să fie treaba nimănui. Acum nu vorbesc despre #MeToo, vorbesc despre presă. Expunerea. Este un lucru oribil. 

Actriţa, cunoscută şi pentru rolul din „Forrest Gump”, a mai declarat că nu a vorbit cu Spacey în ultimele luni. Dar a adăugat că „va lua legătura cu mine când va fi pregătit, sunt sigură, cred că aşa ar trebui să fie”.