Kim Kardashian a Rusiei, declarații acide despre celebra vedetă americană! Anastasiya Kvitko a dezvăluit secretul siluetei sale

Publicat: 01/07/2020 | 21:39

Anastasiya Kvitko, supranumită Kim Kardashian a Rusiei, a făcut declarații acide despre celebra vedetă americană. În plus, ea a dezvăluit secretul siluetei sale… o siluetă care i-a adus contracte cu multe zerouri și care îi permit acum să aibă o viață de vis. 

Citește și: Motivul ireal din cauza căruia Kim Kardashian nu se mai spală: “Este o presiune mult prea mare și nu…”

Anastasiya Kvitko, declarații acide despre Kim Kardashian

În vârstă de 25 de ani, Anastasiya Kvitko a criticat-o pe Kim Kardashian, de 39 de ani, care și-a făcut mai multe operații estetice. Regina reality show-urilor din SUA a recunoscut într-un interviu acordat la finalul lui 2019 că a făcut cinci intervenții în cabinetul medicului estetician, după cele două sarcini.

“Când a fost însărcinată cu North, am avut preeclampsie, ceea ce presupune că organele interne ale mamei încep să cedeze. Singura metodă de-a scăpa de aşa ceva e să naşti. La 34 de luni şi jumătate, am intrat în naştere de urgenţă, mi-au indus ei naşterea. North era cu aproape şase săptămâni mai devreme de termen”, a povestit Kim Kardashian, conform okmagazine.ro.

Din păcate, problemele sale au continuat şi după naştere, pentru că placenta nu a fost eliminată. “Acesta este motivul pentru care femeile mor la naştere!”, a mai spus atunci soția lui Kanye West.

Nu rata: Cum arată vila lui Kim Kardashian și a lui Kanye West în care petrec izolarea. Valorează 20 de milioane de dolari

Blonda voluptoasă este un adevărat fenomen pe Instagram, fiind urmărită de peste 11 milioane de persoane. Măsurile sale sunt: 96-63-107 și se consideră mult mai atrăgătoare decât Kim Kardashian.

“Arăt mult mai bine decât Kim Kardashian. Silueta mea este naturală. Nu am făcut nicio operatie, tot ceea ce fac este sport și merg la sală”, a declarat blonda în urmă cu ceva timp pentru jurnaliștii publicației britanice The Mirror.

Anastasiya Kvitko a spus despre cei care o asociază cu soția lui Kanye West: “Cred că este vorba de formele mele feminine. Cred că este la modă să mă compare cu Kim Kardashian”.

În urmă cu câteva zile, celebra vedetă americană a publicat o scurtă filmare pe care a realizat-o anul trecut în Londra, potrivit mărturisirilor sale, și pe care a găsit-o de curând. După cum puteți vedea în imaginile de mai jos, body-ul de culoare bej al soției lui Kanye West îi scoate în evidență talia. Unii dintre fanii brunetei au fost șocați de clipul de mai jos.

Vedeta de origine rusă nu se gândește acum să își facă vreo operație estetică și nu este împotriva acestor proceduri: “Nu voi schimba nimic la mine, pentru că îmi place așa cum sunt, naturală. Dar nu considera că este ceva negativ să apelezi la chirurgie plastică”.

Numărul fanilor rusoaicei a crescut de patru ori pe Instagram în ultimii ani: de la 2,6 milioane în 2016, la 11 milioane în 2020.