Kim Kong-Un are o metoda BOLNAVA de a-si executa opozantii! In ce chinuri groznice a sfarsit unul dintre acolitii unchiului sau

Publicat: 08/04/2014 | 16:29
Kim Kong-Un are o metoda BOLNAVA de a-si executa opozantii! In ce chinuri groznice a sfarsit unul dintre acolitii unchiului sau

Kim Jong-Un nu se mai satura de executii. Ultima isprava a presedintelui din Coreea de Nord a ingrozit o lume intreaga. Unul dintre opozantii regimului a fost executat folosind un aruncator de flacari.

Coreea de Nord este una dintre tarile in care executiile se hotarasc de pe o zi pe alta. 11 membri ai conducerii de partid, care s-a demonstrat ca avea legaturi cu Jang Song-taek, unchiul lui Kim Jong-Un, au fost trimisi in lagare.

Executat la sfarsitul anului trecut dupa ce a fost gasit vinovat de coruptie si activitati desfasurate impotriva Partidului Muncitoresc, unchiul presedintelui a fost urmat de acolitii sai.

Ministrul adjunct in Ministerul Securitatii Publice, O Hang-hon a fost executat cu un aruncator de flacari, scriu cei de la The Telegraph.
Motivul executiei a fost legat de faptul ca acesta ar fi urmat ordinele lui Jang si a transformat ministerul intr-o structura de securitate personala si si-a ajutat seful in unele afaceri.
______________________
Citeste si
Fost conducator, condamnat la 80 de ani de închisoare pentru genocid şi crime de război

Liderul coreean Kim Jong-un si-a aruncat unchiul intr-o cusca cu 120 de caini si s-a uitat la el cum este SFASIAT DE VIU
______________________

Informatia nu a fost insa verificata si a aparut initial intr-un ziar din Coreea de Sud. Experientele din trecut ne lasa insa sa intelegem ca executiile din Coreea de Nord sunt mai violente ca niciodata.
In 2012, un viceministru din cadrul armatei a fost executat cu proiectile de mortier pentru ca s-a imbatat in perioada de doliu dupa moartea lui Kim Jong –Il.

D.C.

Citește și...