Klopp e „Regele”: „E cea mai frumoasă zi din cariera noastră!”

Autor: Cristian P
Publicat: 02/06/2019 | 10:37
Klopp e „Regele”: „E cea mai frumoasă zi din cariera noastră!”
Jurgen Klopp, antrenorul proincipal al formației Liverpool, a declarat că finala Champions League cu Tottenham, pe care elevii săi au câștigat-o cu 2-0  a fost cel mai frumos cadou al carierei sale.

„Au fost circumstanțe complicate. Ambele echipe au luptat enorm. Nu a fost despre spectacol, a fost doar despre victorie. Jucătorii au făcut o treabă extraordinară, A fost un sezon lung, iar intensitatea a fost totuși atât de ridicată. E fantastic ce au reușit băieții mei. Inima mea e sus, în tribune, lângă fani. Pentru ei am jucat. Au suferit pentru noi, ne-au susținut necontenit. E pentru toată lumea din staff, pentru secunzi, pentru patron. Toată lumea a contribuit la această performanță. Ați văzut vreodată o echipă aflată la capătul puterilor, cu rezervorul gol, care să lupte așa? E cea mai frumoasă zi din cariera noastră! În mod normal, la 20 de minute după meci sunt pe jumătatea beat. Acum am băut doar apă”, a declarat Jurgen Klopp, la cald, după cea mai mare performanță din carieră.

La conferința de presă, tehnicianul a surprins asistența anunțând că imediat după joc a fost felicitat de rivalul său, Pep Guardiola.

„Cu câteva secunde în urmă, am vorbit cu Pep Guardiola la telefon. Au avut un fizioterapeut care a muncit la Manchester City la începutul sezonului, dar a vrut să câștige Champions League. Am glumit… Ne-am promis unul altuia că vom lupta la rupere pentru toate trofeele și în sezonul următor”, a spus Klopp, la conferința de presă, după victoria de la Madrid, 2-0 cu Tottenham.

Pentru antrenorul Jurgen Klopp acesta este primul trofeu CL din carieră și totodată primul trofeu câștigat pe banca formației de pe „Anfield Road” după trei finale pierdute, două dintre acestea cu Liverpool și una în 2013 cu Borussia Dortmund.

Citește și...